2777
2789
عنوان

ازدواج 💍وصلت با ترک ها 🍷 تجربشو داری بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 8792 بازدید | 249 پست
خخخخبا احترام به همه ترکا ولی خدایی اکثرا دیکتاتورن

😂😂😂🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️ دلیلش چیه اخه

یـکی رو انتخـاب کن که وقتی کنـارت داریش، دیگه متـوجه چیزهایی که نداری نشی :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همدانیا خیلی خوبن 🥲

جدی؟ توروخدا گولم نزنین🙃

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

منم ترک همدانم😂

میشه یکم از رفتار مادرشوهراتون بگین با عروس غیر تورک 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

ترک کجا دقیقا

تبریز مثلا یا ترکای ساکن تهران

البته من خودم ساکن هیچکدوم نیستم ترک مهاجر تو شهرمون زیاد هست

طرف رفته با یکی که ما خودمون گردن نمیگیریمش ازدواج کرده بعد میگه ترکا فلاننخب با ادم داغون آشنا نشن ...

موافقم

آخه چه ربطی به قومیت داره

مگر یسری خانواده های خیلی عقب افتاده و متعصب و سنتی که اونم تو همه ی قوما هست

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

میگن ترکان خیلی نژاد پرستن و فقط خودشون رو قبول دارن و غیر ترک رو نمیپذیرن بین خودشونمن اینو در مورد ...

واقعا نژاد پرستن

منم اینو شنیدم