moni_078 مدیر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 254 عنوان ازدواج 💍وصلت با ترک ها 🍷 تجربشو داری بیا | مشاهده متن کامل بحث + 8796 بازدید | 249 پست چرا میگن با ترک ها وصلت نکنید ؟؟ از خیلیا شنیدم که گفتن اونا فقط با خودشون خوبنمنم دوست پسر ترک داشتم که همین قبل عید ازش جدا شدم ... یجورایی با این حرفا موافقمکسی تجربه مفیدی داره بهم بگه ؟؟ یـکی رو انتخـاب کن که وقتی کنـارت داریش، دیگه متـوجه چیزهایی که نداری نشی :) 1404/01/06 | 00:46 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویاهای_من78 عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 12895 طرف رفته با یکی که ما خودمون گردن نمیگیریمش ازدواج کرده بعد میگه ترکا فلاننخب با ادم داغون آشنا نشن ادم داغون هم تو هرقومی هستما خودمون که راضییم از پسرا و دخترامون😌کم آدم حسابی نداریم تعصب بیخود هم ندارن و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱
nina7030 عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 16588 عززییززممم 😂😍آره منم زیاد دیدم اینجوری.... ان شاءالله خوشبخت بمونین همیشه ممنون عزیزم ❤️ که گرچه رنج به جان میرسد،امید دواست☀️
moni_078 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 254 هیچکس تو این دنیا شبیه هم نیست یاید اخلاق طرفتون رو نگاه کنید تورک هم مثل شما ادمه دقیقا مثل خودته ف ... آره ولی خیلی افراطی غیرت دارن و افکار قدیمی دارن معمولا خانواده هاشون یکم حاشیه سازه این قضیه دوست نداشتم راهمون از هم جدا شه ولی شد دیگه یـکی رو انتخـاب کن که وقتی کنـارت داریش، دیگه متـوجه چیزهایی که نداری نشی :)
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 43492 مطمئنی ؟ 😂😂 خانواده اکسم تهران بودن یه مدتی ... اون اوایل خیلی سریع بحث ازدواجو آورد وسط آرهچون من دوستایی از خونواده های اصالتا ترک دارم و آدمای خیلی خوب و سازگاری ان(مثلا دوستام پدربزرگای ترک دارن)نهایت ترک بودنشون تمیز بودن و با سلیقگیشونه وگرنه اخلاقای دیگه ای ازشون دیده نمیشهولی خب بازم انواع و اقسام دارن با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه
bahmanmahiman عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 736 من با مرد ترک برخورد نداشتم اما چند تا خانم ترک دیدم همیشه همه چیز رو فقط برای برای خودشون میخان
31maral عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 934 همونو میگم دیگ میگن بهشون زن ندید 🥲😂مادرشوهرا خیلی گیرن ..پسرا مادر دوستن خودم تورکمولی موافقم شدید خدایا به دلم آرامش بده
delbarehame عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 242 آره ولی خیلی افراطی غیرت دارن و افکار قدیمی دارن معمولا خانواده هاشون یکم حاشیه سازه این قضیه دوست ن ... اره غیرتشون یا دخالت به پوشش هست کلااشکالی نداره شاید هم کار خداست
_sowoan_ عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 12604 خودم تورکمولی موافقم شدید منم یه رگم ترکه 😭🤣مامانبزرگ خودم انقدددد به زنداییم دستور میده و باهاش بد رفتاری میکنه ک خدایی دلم میسوزه -تعلیق
moni_078 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 254 همونو میگم دیگ میگن بهشون زن ندید 🥲😂مادرشوهرا خیلی گیرن ..پسرا مادر دوستن آها شت 😂🤦🏾♀️آدم میترسه وصلت کنه ... آره واقعا تجربه داشتم یـکی رو انتخـاب کن که وقتی کنـارت داریش، دیگه متـوجه چیزهایی که نداری نشی :)
moni_078 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 254 من خودم مجردم اما زیاد دیدم مادر شوهر میشینه به عروس دستور میده چه بده که اینجوری عجبا یـکی رو انتخـاب کن که وقتی کنـارت داریش، دیگه متـوجه چیزهایی که نداری نشی :)
31maral عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 934 منم یه رگم ترکه 😭🤣مامانبزرگ خودم انقدددد به زنداییم دستور میده و باهاش بد رفتاری میکنه ک خدایی دلم ... خخخخبا احترام به همه ترکا ولی خدایی اکثرا دیکتاتورن خدایا به دلم آرامش بده
moni_078 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 254 طرف رفته با یکی که ما خودمون گردن نمیگیریمش ازدواج کرده بعد میگه ترکا فلاننخب با ادم داغون آشنا نشن ... همه جا خوب و بد هست دیگه 😂😂😂😂😂 یـکی رو انتخـاب کن که وقتی کنـارت داریش، دیگه متـوجه چیزهایی که نداری نشی :)
00godfather عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 5343 منم همسرم ترک اوکی دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید