2777
2789
عنوان

دیشب یه هدیه خیلی عجیب از زن عموی شوهرم گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2236 بازدید | 98 پست
آدم حسود خیلی بدبخته نه خودش آرامش داره نه برای بقیه.برای خونه مادرم نزدیک ۲۰ ساله تخم مرغ و جادو جن ...

والا ماهم ن مالو منال داریم ن چیز دیگه اونا خیییلی وضع مالیشون خوبه شوهرش کویتیه 

اگر واقعاراست میگی بایدپتوبرمیگردونیدبه زن عموهمسرته وازش فلسفه کادوش میپرسیدید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی کردی دادی رفته تو اون پتو دعا و طلسم بوده 

عزیزانی که قبول ندارید لطفاً ریپ نزنید جواب نمیدم 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

اگر واقعاراست میگی بایدپتوبرمیگردونیدبه زن عموهمسرته وازش فلسفه کادوش میپرسیدید

خیییییلی ناجوره از ایناس ک اشوب ب پا میکنه منم تازه عروس و غریبه ام دوس ندارم پشت سرم بگن این چیکار داشت خونه اونا اخه همه میشناسنش

شاید هدفش اینه تو یه چیزی بگی و بشه شروع یه  داستان .

ولش کن . خوشبخت باش بیشترین حرص رو اون موقع بهش دادی .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

حالا چرا دادی به نیازمند؟ پتوی کثیف و جادو شده به چه دردش میخوره اخه؟ باید مینداختی اشغالییا به قول ...

همینو بگو با این توصیفات از پتو نباید میدادن نیازمند 

ب نیازمند چیز خوب میبخشن لااقل😐

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤

بنظرم بهتره بگی

به دخترش که باهاش راحتی بگو پتویی که مامانت کادو داد بهمون سرراه یه نیازمند دیدیم اینقدر سردش بود بهش دادیم شوهرم پیاده شد بازش کرد بپیچه دورش از وسطش تیکه پارچه و تخم مرغ در اومد اینقدر خجالت کشیدم و تعجب کردیم 

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖 

من فکر نمیکنم که سفیده تخم مرغ 🤷🏻‍♀️

اون لکه احتمالا مایع منی... یا مایع تو  دوران تخمک گذاری🙄😶😶😶😶

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡