2777
2789
عنوان

دیشب یه هدیه خیلی عجیب از زن عموی شوهرم گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2236 بازدید | 98 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تابلو بود دست دوم منتها چرا سفیده تخم مرغ و پارچه لای پتو بود اینا ب کنار واقعا جسارت کرد بمن چون من ...

شاید اصلا بازش نکرده بوده داخلشو بیینه.

میخوای بگو مادرشوهرت بهش بگه فلانی 

باز کرده پتو رو دیده بودی؟

تابلو بود دست دوم منتها چرا سفیده تخم مرغ و پارچه لای پتو بود اینا ب کنار واقعا جسارت کرد بمن چون من ...

عکس نگرفتی ؟ حداقل عکس و فیلم میگرفتی مدرک نگه میداشتی به یکی گفتنی نشونش میدادی

یعنی زن عموی شوهر اینقدر پیگیره که بره پول بده براش شما دعا درست کنه؟

نمیدونم والا پس اون تیکه پارچه گره خورده و تخم مرغ چی بوده من اصن کاری ب بیکاریش ندارم ناراحتم از اینکه توهین کرده 

مادر همسر من یه کارتن کریستال داد بهم که لکه خورشت رو خودم از رو ظرفا دیدم و به همسرم نشون دادم. ولی شما اگه همسرت خوبه هیچی نگو اما سعی کن باهاشون معاشرتت رسمی باشه.

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
یعنی زن عموی شوهر اینقدر پیگیره که بره پول بده براش شما دعا درست کنه؟

آدم حسود خیلی بدبخته نه خودش آرامش داره نه برای بقیه.

برای خونه مادرم نزدیک ۲۰ ساله تخم مرغ و جادو جنبل میارن. حالا مامانم اینا نه مال و منال آنچنانی دارن  نه مقام و منصب و نه چیز خاصی نمیدونم چی باعث این حسادت شده

عکس نگرفتی ؟ حداقل عکس و فیلم میگرفتی مدرک نگه میداشتی به یکی گفتنی نشونش میدادی

ن والا تازه شوهرم گفت ب روشون نیار ول کن

ولی میخام غیر مستقیم ب دخترش برسونم ک دادیم ب نیازمند فکر نکنن شستیم و استفاده میکنیم