2777
2789
عنوان

شوهر خوب

328 بازدید | 28 پست

دوستم با مدرک دیپلم با یه پسر مهندس ازدواج کرد

گوشی نداشت براش گوشی خرید ، حتی قبل عقد نیم ست خرید که روز عقد نگند خود عروس طلا نداره ، کسی که تا حالا از استان خارج نشده بود شوهرش همه جا مسافرت بردش ، ماشین الان زیر پاش گذاشته ، آشپزی هم نمیکنه الان ۷ ساله ازدواج کرده ، میگفت جای وسایل پذیرایی ازم پرسید و گفت بهم بگو تا مهمان میاد من پذیرایی کنم تا شما حاضر میشی ، تشویقش می کرد برای کلاس که برو کلاس زبان ، دوستم می گفت نه ،شوهرش میگفته خودم میام سر کلاس باهات میشینم ولی دوست نداشت و کلاس موسیقی رفت ، برای کفش رو فرشی ۳ تا شهر را با هم رفتند کفش هاشو دیدند شوهرش خیلی باحوصله و صبوره ، تو حاملیگیش ویار داشت ، شوهرش از سر کار میومد نوبت دکتر می گرفت و نزدیکای نوبتش که میشد می رفت دنبال خانمش و اکثر روزهای حاملگی خونه مامانش بود و هر چیزی هوس می کرد شوهرش می خرید ، شوهرش خیلی خوبه ان شاا... من و شما هم همسر خوب وارد زندگیمون بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نوع ازدواج ها چند دلیل داره ، یکیش یا دختره خیلی کوچکتر از پسره است و پسره سن بالا ، یا دختره خیلی زیباست ، یا دختره خیلی معمولی ولی از خانواده ی پولداره و‌پسر احترام بهش می‌ذاره . یا خیلی بختش بلنده 😅

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
ینی اینطور که میگه نیست؟

چرا هست ولی نه به اون خوبی که رویایی باشه همه‌ی زندگی ها پستی بلندی دارند یکی کمتر یکی بیشتر

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)
چرا هست ولی نه به اون خوبی که رویایی باشه همه‌ی زندگی ها پستی بلندی دارند یکی کمتر یکی بیشتر

دقیقا اره منم قبل ازدواج رویایی فکر میکردم ولی نه اونجوری نیس

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈