2777
2789

الان میخوام باز طلا و وام و اینا عوض کنم بیام نزدیکتر

انقد خونمونو کم میخرن که اگه طلاهام رو نگه داشته بودم الان یه خونه عالی میتونستم بخرم

قلبا ناراحتم بابت این موضوع

همسرم کلی برا طلاها و پس اندازا زحمت کشیده بود

الانم ناشکری نمیکنم

ولی واقعا اشتباه کردیم اونسال🫠

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدادین احاره از احاره‌اش استفاده می کردین و پس انداز میکردین

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

منم تو ۱۵سال اخیر نزدیک  نیم کیلو‌ طلا ب فنا دادم  فدا سرتون فکر نکنید 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

آخی خیلی حس بدیه همسر منم خیلی سرمایمونو تو بورس و ارز از دست داد ولی چ میشه کرد 

ان شاالله بهترشو میخری

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

خب بازار املاک فعلا توی روده دلیلش همینه

بنظرت پیش بینی شما روی طلا و ملک تا پایان سال چیه؟

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

اون موقع بهترین تصمیم رو برای زندگی تون گرفتید . بازم خدارو شکر که خونه دارید . انشاالله باز یک جای بهتر می خرید . 

ای کاش انسان ها همون قدر که از ارتفاع می ترسند ؛ کمی هم از پستی هراس داشتند . 🌺 

خب دیگه مردم همیشه چوب این تورم رو خوردن

اونموقع احتمالا از ترس اینکه دیگه نتونید خونه دار شید اینکارو کردید ولی امروز که نگاه میکنی میبینی چه اشتباهی کردی

اشکال نداره دیگه کاریش نمیشه کرد

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤