2777
2789

بچه‌ها هوا اونجا چطوره؟ خیلی شلوغه؟ سرده؟ میخوایم فردا راه بیفتیم ولی هنوز دودل هستم میترسم خیلی بارندگی و اینا باشه مسافرتمون رو خراب کنه....

و  هنوز تصمیم نگرفتیم کجای شمال بیایم بیشتر نظر خودم به طر ف گیلان بود چون پارسال مازندران بودیم.

زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گیلان که از روز اول بهار هم یه روز آفتابی نداشتیم. یه ریز بارون و سرمای سوزناک

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

نمی‌دونم ولی تصمیم خوبی گرفتین 

گیلان جاهای خیلی قشنگی داره

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

آفتابیه امروز گفتن از امروز بارون قطعه و آفتابه دیگ یه بافت هم بیار من روز بارونی هم بافت پوشیدم رفتم بیرون اونقدر سرد نبود که نتونی بیرون بری 

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆