2777
2789

ما داریم طلاق میگریم و نامزدیم و هردومون دوس داریم برگردیم و باهم ت گوشی حرف میزنیم اما خانواده من نمیدونه ک باهاش در ارتباطم شوهر میگه من چطور بیامدجلو وقتی ت ب هیچ کس نمیگی با من حرف میزنی.

چون من نمیخوام بدونن من بهش اول پیام دادم ن اون

و اینکه خانواذه من مخالف برگشتنم هستم

هرچقدرم میگم ن نگو بگو ک من دوسش دارم و میخوام بگردم میگه ن ت باید ب خانوادت بگی ک من باهاش حرف میزنم و پشیمونم زندگیمو دوست دارم

چجوری بهش بگم ب خانوادش طور دیگه بگه

تو با خانواده خودت حرف بزن همسرتم با خانواده خودش بگید راستش نمیتونیم از هم جدا شیم سر مشکلاتمونم ب ...

من ب خانوادم گفتم ک دوسش دارم و نمیخوام طلاق بگیریم

و ب همسرم میگم ک نگه دارم باهاش حرف میزنم قبول نمیکنه

و اینو بهونهدک کرده میگه پس من چجپر ب خانوادم بگم ک ت دوسم داری یا میخوای برگردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ب خانوادم گفتم ک دوسش دارم و نمیخوام طلاق بگیریم و ب همسرم میگم ک نگه دارم باهاش حرف میزنم قبول ن ...

پس اینجا همسرت دنبال بهونس که از شما فاصله بگیره ی نصیحت خواهرانه ی پسر ی دخترو بخواد زمینو ب اسمون میدوزه میدونی چیکار کن ی مدت نسبت بهش بی تفاوت باش ببین با خودش چند چنده

پس اینجا همسرت دنبال بهونس که از شما فاصله بگیره ی نصیحت خواهرانه ی پسر ی دخترو بخواد زمینو ب اسمون ...

منم بهش اینو میگم ک اگه پسره بخواد هرکاری میتونه بکنه

اما میگه ن همش حرف های خانوادهمو گرفته میگم ت باید من مهم باشم حتی خانواده من قبول نکرد ت باید بازم تلاش کنی میگی ت باید بگی ب خانوادت با من حرف میزنی بعدش من بخانوادم میگم ک تو رو دوست دارم میگن پدرش اینطوری گفته..... نمیدونم دیگه چی جوابشو بدم

پس اینجا همسرت دنبال بهونس که از شما فاصله بگیره ی نصیحت خواهرانه ی پسر ی دخترو بخواد زمینو ب اسمون ...

اخرش بهش میگم برو مشاور راهنمایتتدکنه بهم میگه مشاور خود ادم هس مشاور برا چی

منم بهش اینو میگم ک اگه پسره بخواد هرکاری میتونه بکنه اما میگه ن همش حرف های خانوادهمو گرفته میگم ت ...

کلا بی حس باش بهش اگه حرفش پیش اومد بگو تا خدا چی بخواد خدا کریمه کلا سرد برخورد کن بعد اگه حرفی زد بگو واسع ی رابطع نمیشه ی طرفه تلاش کرد میمونه این ی چرخ ماشین کار کنه ی چرخ دیگش ن اون ماشین درست حرکت میکنه نه نمیکنه چرا بخوام واسه زندگی تلاش کنم که فقط منم توش تلاش میکنم پس هرچی خدا بخواد اگه توهم منو میخوای تلاشتو بکن زندگی درست شه وگرنه لطفا بهونه نیار ادم میتونه از اب خوردنم بهونه بگیره

کلا بی حس باش بهش اگه حرفش پیش اومد بگو تا خدا چی بخواد خدا کریمه کلا سرد برخورد کن بعد اگه حرفی زد ...

حرفتون کاملا درسته

انکار میخواد همه چیو گردن من بندازه خودش سکوت کرده میگه ت کاری کن بیام جلو حتی بهم میگفت ب پدرم زنگ بزن بگو پشیمونم😂

من اصلا قبول نکردم میگم ت اگه واقعا دوستم داری و از نیت دلم باخبری و ب خانوادم گفتم و حرف زدنمونو بهونه نگیر

بهش میگم با این حرفت ک میگی تو پشیمونی میخوای برگردی اینجوری حرف بزنی ک دیگه فردا میزنن سرم میگه ت مغزت خرابه با این حرفا

انگار نمیتونه جلو خانوادش واسه بگه من میخوام ک میخوام

میگه ب خانوادم گفتم خانوادم میگه پدرش گفته اون 17ماه هس ک تورو نخواست الان چه جوری میگم من مهم ن حرف خانوادم میتونی بگی من میخوامش تمام... اما میگه ن ت خودتو میکشی کنار منو جلو میدازی میگم اخه من ب جز گفتن چه کار میتونم بکنم

حرفتون کاملا درستهانکار میخواد همه چیو گردن من بندازه خودش سکوت کرده میگه ت کاری کن بیام جلو حتی بهم ...

ییزی بهت بگم دقیقا میخواد همه چیزو بندازه گردن تو ی وقت نری زنگ بزنی خانواده شوهرتااا دیگه تا عمر داری بهت میگنش همین ک بهت گفتم سرد برخورد کن حرفی زد گفت چرا سرد شدی بگو دیدم به نتیجه ای نمیرسیم دیگه دادمش دست خدا ببینم خدا چی میخواد ی جنگ نرم باهاش راه بنداز به قول خودمون ی جنگ روانی😂😉 با پنبه سر ببر اروم ولی حرف خودتو بزن