2777
2789
عنوان

اونایی که شمالی هستن یا برای مسافرت شمال رفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 51 پست
مسافرت خوبه بری که هوا گرم باشه کنار ساحل و دریا اگه سرد باشه و بارون بیاد آواره میشی اگه بخوای چادر ...

ولی میگن جنوبم خیلی شلوغه. فکر کنم اصلا جایی نریم بهتر باشه😅

زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گلستانم اینجا بارون و سرده دیگه مازندران و گیلان چند برابر بدتر از اینجاس لباس گرم حتما ببرید و ب ...

یعنی خیلی سرده؟ در حدی که مثلا نمیتونیم بریم طبیعت و این چیزا؟

ولی میگن جنوبم خیلی شلوغه. فکر کنم اصلا جایی نریم بهتر باشه😅

اره بخدا من که همچی ناراحت شدم چون راهی بودیم 😩الان فصل، فصله جنوبه شمال اردیبهشت خوبه اگه هوا بهتر بشه احتمالا ماهم فردا راه بیفتیم

اره بخدا من که همچی ناراحت شدم چون راهی بودیم 😩الان فصل، فصله جنوبه شمال اردیبهشت خوبه اگه هوا بهتر ...

به سلامت برید عزیزم. خوش بگذره🧡

ببین از اول عید بارون بوده و قرارم نیست تموم شه،بارونم نباشه هوا ابری و دلگیره،خیلیم ترافیک و شلوغه همه جا.بنظرم مقصدتون رو عوض کنین

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

یعنی خیلی سرده؟ در حدی که مثلا نمیتونیم بریم طبیعت و این چیزا؟

من که دیروز رفتم بیرون یه چند ساعت بنظرم خیلی سرد بود . این گشتن و اینا به خودتون بستگی داره اگه با سردی مشکل نداری برو من چون خیلی در دری ام برام مهم نیست هر جور باشه میرم ولی اگه بچه کوچیک داشته باشی شاید اذیت بشی. 

ببین از اول عید بارون بوده و قرارم نیست تموم شه،بارونم نباشه هوا ابری و دلگیره،خیلیم ترافیک و شلوغه ...

ممنون عزیزم🧡

من که دیروز رفتم بیرون یه چند ساعت بنظرم خیلی سرد بود . این گشتن و اینا به خودتون بستگی داره اگه با ...

اهان. مرسی عزیزم🧡

و اینکه جای ما بارون اینا بیاد معمولا جنگل هارو میبندن حالا من از اونورا خبر ندارم . البته اگه مثل من عاشق بارون هستید و خونه هم دارید یا هتلی جایی میخواید برید . برید خیلی کیف میده😂 

و اینکه جای ما بارون اینا بیاد معمولا جنگل هارو میبندن حالا من از اونورا خبر ندارم . البته اگه مثل م ...

من که خودم بارون رو دوست دارم و سرما رو به گرما ترجیح میدم برای همین میخواستم به جای جنوب بیام شمال...ولی شوهرم خیلی سرماییه😄