2777
2789
عنوان

کادو خریدم واسه خواهر شوهرم ولی

287 بازدید | 21 پست

برای خواهر شوهرم از دیجی کالا ست ۶ تایی پیاله سفارش دادم خوشگلم هست ولی یدونش لب پره. میخواستم برای خونه نوییش ببرم. چیکار کنم؟ وقت ندارم برم خرید. یا باید اینو ببرم یا یه بسته شکلات پذیرایی ببرم. 

در ضمن بگم خواهرشوهرم دوسال پیش برای به دنیا اومدن دخترم ۳۰۰ تومان داد و برای خونه نوییم هم یه طرف پایه دار مسی آورد. میخوام بگم خیلی کادوهای آنچنانی برام نیاورده.

میخواستم کادوی قشنگ بهش بدم ولی لب پره خیلی ناراحتم. بیشتر از ۲۵۰ تومان هم نمیتونم هزینه کنم متاسفانه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرجوعش کن و به خواهرشوهرت هم بگو اینجوری شده منم پس دادم تا سالم شو بیارن برام برات میارم یه بسته شکلات هم بخر ببر 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

لب پر نبری یوقت

دست خالی بری بهتره تا اینکه اینجوری بی احترامی کنی

۳سال پیش هم ۳۰۰ کم نبوده

ظرف مسی ام گرونه

همچین کم هم برات نیاورده، ۲۵۰ دربرابر کاروهای ایشون خیلی کمتره

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
لب پر نبری یوقتدست خالی بری بهتره تا اینکه اینجوری بی احترامی کنی۳سال پیش هم ۳۰۰ کم نبودهظرف مسی ام ...

پس همون شکلات یا شیرینی ببرم خوبه؟ وضع مالیم اصلا جوری نیست بتونم چیزی ببرم. اون خیلیی پولداره. نهایت ۳۰۰ بتونم خرج کنم

لب پر نبری یوقتدست خالی بری بهتره تا اینکه اینجوری بی احترامی کنی۳سال پیش هم ۳۰۰ کم نبودهظرف مسی ام ...

۲ سال پیش ۳۰۰ تومان هدیه نسبتا پایینی حساب میشد. معمولش ۵۰۰ بود برای بچه