2777
2789
عنوان

کادو خریدم واسه خواهر شوهرم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 21 پست
خب پس شکلات ببرم زشت نیست؟ فکر کردم شاید از شکلات بهتر باشه

شکلاتم زشته

کادو آورده کادو ببر

چرا انقدر کم میخوای بدی؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
۲ سال پیش ۳۰۰ تومان هدیه نسبتا پایینی حساب میشد. معمولش ۵۰۰ بود برای بچه

بهر حال کادو خونه برات کم نذاشته

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون وضع مالیم الان خیلی بده شدید توی قرضم. نهایت ۳۰۰ بتونم خرج کنم. ۳۰۰ بذارم تو پاکت بهش بدم خوبه؟

آره پول بده

۲ سال پیش ۳۰۰ تومان هدیه نسبتا پایینی حساب میشد. معمولش ۵۰۰ بود برای بچه

2 سال پیش ایشون از الان شما بیشتر هزینه کردن

ظرف مسی هم الان قطعا بالای یک میلیون هست

کار خوبی نیست که هدیه شون رو بخاطر اینکه خودتون هدیه کمتری می برید بی ارزش می کنید

همون شکلات رو با احترام ببری خیلی بهتر هست. قطعا ایشون هم شرایط شما رو درک می کنند

2 سال پیش ایشون از الان شما بیشتر هزینه کردنظرف مسی هم الان قطعا بالای یک میلیون هستکار خوبی نیست که ...

بله با توجه به نظرات همون پول بدم بهتره. پیاله ها خیلی خوشگلن واقعا دوست داشتم سالن بود همونا رو می‌بردم ولی خب قسمت نبوده