2777
2789

سلام شبتون بخیر

خانوما دخترم دوسالشه ی چند بار از اینا ک الان عکسشو میزارم از صورتش در میاد  دوبار دکتر شوهرم بردش گفته اشکالی نداره ی قطره ابی داده میگه بزنید  رو زخم دفعه اول دوتا جوش سر سفید در اومد فک کردم چیزی نیس چند روز بعد بزرگ شدنو عفونتی شد باز از  رو دماغش در اومد زود گم شد الان سه تا جوش سر سفید زیر لب بچم در اومده دکترشم نیست چیکار کنم لطفا اگه میدونید راهنماییم کنید من  سنم کمه این چیزا خیلی حالیم نیست 

دخترم بستنی ادامس ابمیوه تی تاپ اینارو خیلی میخوره از اینا ک نیست.؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دور لبش مواد غذایی میشه میشوری زود؟ و اینکه خوراکی سالم بده به بچه

اره هرجی بخوره تمیز میشورم اخه از پیشونیشم قبلا در اومده بود 

خوراکی بیرون اونایی ک نوشتمو میدم خونه هم غذای سالم میخوره فقط  ما از ادویه زیاد  استفاده  میکنیم تو غذامون گرمی نشده بنظرتون؟ 

دکتر پوست بردی

اره شوهرم برده جند بار اول ک اینجوری  ضده بود ی قطره ابی داده مثل قطره چشمه فقط موادش ابی رنگ نمیدونم دیگع چی گفته شوهرم میگه خوب میشه اشکال نداره خو بچم اذیت میشه میگه درد میکنه  الانم واسه عید دکتر نیس تا بیاد باید ی کاری بکنم چشام خشک شد از گریه کردن 

اره هرجی بخوره تمیز میشورم اخه از پیشونیشم قبلا در اومده بود خوراکی بیرون اونایی ک نوشتمو میدم خونه ...

ممکنه از ادویه جات باشه، چیز نگران کننده ای نیست، چند سالشه بچتون؟ 

ادویه جات کمتر بریز تو غذااگه تو خاک و گل بازی میکنه ممکنه حساسیت به خاک داشته باشه

باشه ❤

ن شبو روز مادر دختر تو خونه ایم 

خودمم وسواس دارم نمیزارم ب چیزایی بیخود دست بزنه خیلی مراقبشم 

مرسی از راهنماییتون🌹❤