هیچ وقت نیومدن خونمون، عموی شوهرمه، هر سال خواهر شوهرم که متاهل و برادر شوهرم اینا که مجردن میان خونه ما از همون راه با هم میریم خونه عموی شوهرم.. جوانه.. پیر نیست که بگیم انتظاری ازش نیست.. ولی هیچ وقت اونا نیومدن خونه ما.. بخواد موقع ما که میرسه میگن روش نمیشه ولی خونه بقیه چطور روش میشه.. امسال انشالله قرار شد بریم من میخوام نرم.. بنظر شما زشت نیست؟ باعث اختلاف نمیشه؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
امسال به شوهرم گفتم قرار نیست هرجا بقیه رفتن ماهم بریم
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
نه نیس. اونم احتمالا حوصله دید و بازدید با انشعاب های کوچیکتر رو نداره
پس توقع نکنن
اسنش روشه دید و باز دید
نمیشه احترام فقط یکطرفه باشه
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی