2777
2789
نه عزیزم اسم داروهامو نمیتونم بگم چون به نظرم هر کسی باید با تجویز پزشکش دارو بخوره و برام مسئولیت م ...

مرسی. 

الان من ولبان ۱۵۰ و آسنترا ۱۰۰ و مدافینیل ۱۰۰ می خورم خیلی سال هم هست ولی درمان نشدم. به این دکتر هم که شما رفتین دسترسی ندارم. ویزیت تلفنی هم نداره.

خواستم اسمشو بدونم تا به پزشکم بگم شاید برا تجویز جدید موافق بود . 

من کامل زیر نظر پزشک دارو مصرف می کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من الان دو ماه دچارش شدم ۱۵ سالمه من اخلاقم طوریه که خیلی زیاد فکر میکنم وقتی بیخیال مه مغزیم میشم اوکیم ولی وقتی میخوام ببینم اوکی شدم یا نه دوباره اون طوری میشم انگار دوربین گذاشتن تو چشمام حافظم خیلی کم شده اون چیزایی که یادمه انگار تو خواب بوده به خانواده میگم بریم پیش روانپزشک میگن وابسته به قرص هایی میدن میشی نمیدونم چی کار کنم 

سلام من الان دو ماه دچارش شدم ۱۵ سالمه من اخلاقم طوریه که خیلی زیاد فکر میکنم وقتی بیخیال مه مغزیم م ...

منم مثل تو ام نمیدونم مه مغزیه یا مسخ واقعییت هر چیه سخته من ۴ ماهه اینجورم 

سلام من الان دو ماه دچارش شدم ۱۵ سالمه من اخلاقم طوریه که خیلی زیاد فکر میکنم وقتی بیخیال مه مغزیم م ...

سلام عزیزم حتما برو پزشک مغز و اعصاب نگران وابستگی قرص ها نباش ولی سنت خیلی از ماها کمتره خوب میشی انشاالله نگران نباش