2777
2789
منم تقریبا اینجوری بودم . گیج و منگ، خواب الود، افسرده، بی حال، جون تکون خوردن نداشتم. اول رفتم پیش ...

سلام عزیزم خوشبحالت هزاران نفر مثه من هستن آرزو دارن که همینجوری مثه خودت خوب بشن 

می تونی توضیح کامل تر در مورد نحوه ی درمانت بدی چیکار کردی

سلام عزیزم خوشبحالت هزاران نفر مثه من هستن آرزو دارن که همینجوری مثه خودت خوب بشن می تونی توضیح کامل ...

رفتم پیش دکتر داخلی یه ازمایش چکاپ کلی نوشت برام همه چی اوکی بود بعد رفتم پیش روانپزشک دارو داد خوردم اثر کرد خوب شدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه.ولی اینارو همه انجام دادن بعضی ها چند تا دکتر عوض کردن خوب نشدن😔

خب زمان بره من ۹ ماه مداوم دارو خوردم و بعد هم دکتر دوز دارو رو نصف کرد و بعد اجازه داد قطع کنم. باید ادامه بدین درمانو. بعضیا چند سال نیاز به درمان دارن.

خب زمان بره من ۹ ماه مداوم دارو خوردم و بعد هم دکتر دوز دارو رو نصف کرد و بعد اجازه داد قطع کنم. بای ...

من چندین ساله یک ولبان ۱۵۰ صبح یک مدافینیل ۱۰۰ یک ساعت بعدش. یک ولبان ۱۵۰ ظهر و یک آسنترا شب می خورم ولی خوب نشدم

اسم داروهاتو میگی چی بودن و در کنارش روان درمانی هم انجام دادین

نه عزیزم اسم داروهامو نمیتونم بگم چون به نظرم هر کسی باید با تجویز پزشکش دارو بخوره و برام مسئولیت میاره این قضیه. نه من رواندرمانی نرفتم.