2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقریبا ۱۰ ماه - با داروی ضد افسردگی - تحت نظر روانپزشک

چه علائمی داشتین من گیج و منگم حافظه کوتاه مدتم خوب کار نمیکنه و خیلی ترسیدم و نگرانم زیاد هم راه برم سرم گیج تر میشه 

سلام استارتر وقتت بخیر منم دقیقا سه سال آزگار این مشکل کوفتی گرفتم اوایل دوسال پیش یادمه قرص میخوردم براش مثل اسنترا بهترم کرد ولی نه کاملا خوب پیش متخصص مغز واعصاب هم رفتم هیچ تشخیصی ندادن فقط دارم زجر میکشم انگار دیگه عین به ربات شدم من شنیدم یه سری رژیم های غذایی هستن که کربوهیدرات وقند حذف میکنن اگر دوست دارید امتحانش کنید شاید حالمون بهتر کرد امیدوارم علم پزشکی یه درمانی برای این مشکل ما پیدا کنه اینم بگم من یادمه دقیقا دوز آخر واکسن لعنتی کرونا اینجوریم کرد فقط خدا می دونه چی توی این واکسن بوده .

چه علائمی داشتین من گیج و منگم حافظه کوتاه مدتم خوب کار نمیکنه و خیلی ترسیدم و نگرانم زیاد هم راه بر ...

منم تقریبا اینجوری بودم . گیج و منگ، خواب الود، افسرده، بی حال، جون تکون خوردن نداشتم. اول رفتم پیش دکتر داخلی فک میکردم کمبود ویتامینی چیزی دارم آزمایش خون دادم همه چی نرمال بود. بعدش رفتم پیش روانپزشک و معلوم شد افسردگی و مه مغزی دارم و یه قرص داد سه دوره تمدید کرد بعدش کاملا خوب بودم. دوز قرصارو کم کرد و بعدش گفت میتونی قطع کنی منم قطع کردم شکر خدا ۳ سال گذشته و علائمم برنگشته. انگار مغزم از خواب بیدار شده همه چی شفاف شده درس خوندن و‌تمرکز کردن برام اسونتر شده و... 

منم تقریبا اینجوری بودم . گیج و منگ، خواب الود، افسرده، بی حال، جون تکون خوردن نداشتم. اول رفتم پیش ...

عزیز دلم منو امیدوار کردید منم همینجوری هستم گیج و منگم و تمرکز ندارم و انگار خوابم و چیزی واسم شفاف نیست خیلی ترسیدم که همینجوری بمونم پس باید برم روانپزشک اره؟!

سلام استارتر وقتت بخیر منم دقیقا سه سال آزگار این مشکل کوفتی گرفتم اوایل دوسال پیش یادمه قرص میخوردم ...

عزیزم باید درمان رو ادامه میدادی من از کرونا یا واکسن اینجوری نشدم نمیدونم دلیلش چیه فقط خیلی روانمو بهم ریخته 

عزیز دلم منو امیدوار کردید منم همینجوری هستم گیج و منگم و تمرکز ندارم و انگار خوابم و چیزی واسم شفاف ...

اره من رفتم پیش روانپزشک و واقعا موثر بود. سعی کن با تحقیق یه روانپزشک خوب پیدا کنی و بری پیشش.

اره من رفتم پیش روانپزشک و واقعا موثر بود. سعی کن با تحقیق یه روانپزشک خوب پیدا کنی و بری پیشش.

لاله جون چ داروهایی مصرف کردی ؟!

و اینکه توم حس میکردی دیدت شفاف نیست و تمرکز نداری؟!

عزیزم باید درمان رو ادامه میدادی من از کرونا یا واکسن اینجوری نشدم نمیدونم دلیلش چیه فقط خیلی روانمو ...

عزیز من پیش چندتا روانپزشک رفتم دارو هم خوردم ولی وقتی دوره مصرفشون تمام میشه دوباره همون مشکل مباد سراغم هرساله دارم بدتر میشم ببین چیه که من جوون بیست وشش ساله نگرانم الزایمر نگرفته باشم خدا کمک کنه بهم برام دعا کنید.

عزیز من پیش چندتا روانپزشک رفتم دارو هم خوردم ولی وقتی دوره مصرفشون تمام میشه دوباره همون مشکل مباد ...

عزیز دلم زیر نظر روانپزشک مصرفشو قطع میکنی یا نه آخه مه مغزی کلا دلیلش افسردگی و استرسه حتی مه مغزی ناشی از کرونا هم بخاطر استرس و افسردگیه ،من خودمم دارم عذاب میکشم الان از منگی و عدم تمرکز منم سنم از شما کمتره 

عزیز دلم زیر نظر روانپزشک مصرفشو قطع میکنی یا نه آخه مه مغزی کلا دلیلش افسردگی و استرسه حتی مه مغزی ...

من اوایل تا دارو میخوردم خوب خوب می شدم قرصایی که میدن برای یه ماهه من دوره مصرف دارو رو کامل میکردم ولی وقتی تمام می‌شد نمی‌رفتم الانم یه سری قرص داده بود که خیلی اثر زیادی نداشتن وبا تمام شدنشون بدتر شدم.

دوستان ایا اینجا کسی بوده که چند سال دچار این مشکل باشه ودرمان شده باشه؟من فردا میخوام برم پیش روانپزشک بهش بگم مشکل ودوره درمانم ادامه بدم لطفا اگر کسی تا حالا این مشکل داشته ودرمان شده راهنمایی کنه .