2777
2789
عنوان

خس خس سینه نوزاد

65 بازدید | 11 پست

خانما دخترم ۶ ماهشه گلوش خس خس میکرد و بینیش کیپ مانند بود بردم دکتر گفت فقط بینیشه و فقط اسپری داد ، بردم واکسن بزنه گفت سینشه الان ۱۰ روزه اینجوریه😢 غذا خوردن مشکلی نداره خوابم هست مشکلی نداره تو روز کلا ۵/۶ تا سرفه میکنه فردا باز میبرم دکتر😢کسی تجربه داره؟

پسر خواهر شوهرم. اینجوری بود. چند روز بستریش کردن خوب شد، ریه هاش عفونت داشت

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ته دل ادم خالی میکنی چرا

چیز سختی نبست که نگران میشی، انشالله که واسه بچه شما مشکل خاصی نیست ولی پیگیری کن

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

من دخترم مریض میشد همینطور خس خس و سرفه هاش میموند دکتر بهش یه قطره بینی داده بود به جز سدیم کلراید

میگفت رفلاکسش باعث میشه سرفه هاش دیرتر خوب بشه

تو اون تایم امپرازولش رو هم میدادم زودتر خوب میشد

اگه سابقه رفلاکس داره با دکترش مشورت کنید که امپرازول مصرف کنه

من دخترم مریض میشد همینطور خس خس و سرفه هاش میموند دکتر بهش یه قطره بینی داده بود به جز سدیم کلراید ...

سرفه نداره اصلا شاید ۱/۲ تا کلا تو روز داره 

خس خس شدیده شدید نیست اما داره

اگه تهرانی اسم دکترش رو بگم 

بین دکترهایی که از اول نوزادیش بردیم تا دو ماهگی هیچکس نتونست مشکلاتشو حل کنه

چشماش قی میکرد قطره داد این دکتر بعد دوماه خوب شد...چهل روزه ش بود هم مریض شد بعد سه سری دارو مصرف کردن پیش ایشون رفتیم داروهاش اثر کرد

سرفه نداره اصلا شاید ۱/۲ تا کلا تو روز داره خس خس شدیده شدید نیست اما داره

عزیزم نگران نباش سینه و پشت کمرش رو با پنبه داغ گرم کن زود خوب میشه سعی کن سرما بهش نخوره زیاد 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم