2777
2789
عنوان

پیش کی بمونم

177 بازدید | 2 پست

پدرم آدم خیلی خوبی بود تازه مهربونم بود اومدیم یه شهر دیگه تو به خونه خیلی کوچیک ولی مامانم زن خوب و بسازی بود بابام خوب بود ولی بعد به مدت اغتاد دنبال مشاوره و روان شناسی عمه هام تردش کردن و مادربزرگ پدریم باهاش قهر کرد ولی ول کن نشد چند سالی گذشت دیگه کم کم بهاش آشتی کردن ولی هنوز دنبال مساوره و روانشانسی بود بعد یه مدت سد مثل روانیا میگفت من مدرک دارمو از همه تون بالا ترم و بهترم تا یه چیزی میشد مدرک رو میزد تو سرمون دست بزن پیدا کرده بود  و تا چیزی بهش میگفتیم میگفت من با کلی مدرک اینو قبول ندارم 

بعد مامانم سر همین حرفاس ازش طلاق گرفته دست بزن نداشت از وقتی رفته روانشناسی خونده میگه من میزنم کتک میدونم که میزنم بعد هی سر اینکه خرجیمو میده منت میزاره و میگه لی من هیچی آخه خرج دختر مجرد رو باباش نده کی بده بعد میگه دوستپسر نداشته‌ باش من که دوستپسر ندارم بدم میاد از این چیزا ولی خب مثلا شوهری که بدش میاد بره زنش کار بهش خرجی میده ولی پدر من خرجی رو با منت میده 

خودش میگه دروغگویی خیلی هرچی میگی دروغه و همه کارات دسیسه وای دوستام مدیر مدسه معلما حتی همسایه ها هم میگن فوق العاده خیلی خیلی خوش قلب و مهربونی و ساکت اصلا کاری به کسی نداری ولی بابام خیلی میگه تو داری برام پاپوش درست میکنی فکر میکنه همه دنیا دارن برای اقای مشاوره به یه مدرک 120 ساعته دسیسه میچینن 

مامانم مبخواد ازدواج کنه بره میگه باهام بیا ولی 2 دلم بمونم پیش بابام حرفاش برام دیگه یه قرونم ارزش نداره اولاش ناراحت میشدم  وای بعدش نه برم با مامانم یه سهر دیگه پیش یه مرد غریبه تو یه خونه دیگه یا بمونم همینجا 

مامانم خیلی خیلی دوسم داره تاقط اخم کردنمم نداره چه برسه ناراحتم کنه ولی خب شوهرش چی اگه دست بزن داست چی اون دیگه به مرد غریبس پدر بزرگ مادریم و 2 تا دایی هام مردن بقیش خاله هامن خیلی خیلی آدمای خوبین بچه های خاله هام خیلی خوب دختر خاله پسر خاله هام ولی عمه هم به معنای واقعی سلیطه حالا بابام آخه هی میزد تو یر مامانم که نه داداش داری نه بابا که بیان سراغتو بگیرن اینجا بزنم بکشمتم باز کسی تیست زن که نمیتونه پیگیرت بشه یا چیزی بفهمه بیاد بزنه مردی پشتت نیست میترسم برم شوهر مامانم همینا  رو بهش بگه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.