2777
2789

خودم به کسی علاقه مندم ولی اون شرایط مالی خوبی ندارع حدود دو سال از خودم بزرگتره حالا یه پسر از فامیل های بابام خواستگار من هست و ۱۰ سال بزرگتره ولی خونه داره و ماهی ۳۰ تومن درآمد ولی بچه روستا هست پدر مادرشم روستا هستن خونه تو شهر داره ولی خانواده اش خیلی پرجمعیت هستن ۱۰ تا پسر و دختر هستن من زیاد علاقه ندارم نمی‌دونم حساسیتم درسته یا نه از نظری فاصله سنی مون خیلیه چکار کنم؟؟ باهاش ازدواج کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم هیچکدوم مناسب نیستند

مگر اینکه کسی رو که دوست دارید،جنبه کارکردن داشته باشه و تن پرور نباشه

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

اونی ک بهش علاقه دارم تک پسر هست و کلا یه آبجی داره تهرانی هستن بچه شهره

من به اونی که بهش علاقه داری، ندارم...

ولی خواستگارت مورد مناسبی نیشت

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بهتر 10 سال هم خیلی نیس همون خونه باید10 سال لنگ بزنی تا بخری حقوقشم بد نیس عاقلانه فک کن چیکار ب خانوادش داری اتفاقا خواهر برادر خوبه تو سختیا حامی میشن برای رفت امد تو عید همه دور هم شلوغ خوبه

ببین اگه هنوز فک میکنی بچه هستی و دلت شیطنت و جوونی میخواد این فاصله سنی اذیتت میکنه چون سنت کمه

آره میدونم خودم دوست ندارم فاصله سنی مامانم میگه نههه فامیل خوبه میشناسمش سن هم زیاد نیس فقط میخاد منو رد کنه بره

بهتر 10 سال هم خیلی نیس همون خونه باید10 سال لنگ بزنی تا بخری حقوقشم بد نیس عاقلانه فک کن چیکار ب خا ...

من بدم میاد از جمعیت 

خب که چی این همه آدم مستاجر هستن نمیتونم واقعا به خاطر پول خودمو بفروشن

فرهنگ خانواده اش چطوره ؟ ماد و پدر چجور ادمی هستند ؟ ظاهرش به دلت میشینه ؟ از اخلاقش خبر داری ؟؟؟؟

خانواده پر جمعیت دردسر زیاد داره

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

آره میدونم خودم دوست ندارم فاصله سنی مامانم میگه نههه فامیل خوبه میشناسمش سن هم زیاد نیس فقط میخاد م ...

ببین از لحاظ شناخت راست میگه فامیل بهتر ولی خوب مرد ۳۰ ساله یکم افت کرده بعدم هنوز سنی نداری بازم موقعیت برات پیدا میشه