2777
2789
عنوان

ما هر وقتم میریم خونه عمه هام عین پروانه دورمون میچرخن🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره اینم یه حرفیهمن نمیدونم از بدجنسی و نفرت چی عایدشون میشه جز یه قلب سیاه

اره بخدا بعضیا دلشون سیاه به نوه و خواهرزادع اینا رحم نمیکنن، مثلا میریم خونه مادرشوهرم بچم یکسالشه میوفته میگه عیب نداره چیزی نشد درصورتی ک یه جوری زمین خورد دو ساعت تمام گریه میکرد ولی بقیه نوه هاش ک میوفتن یا تو بازی اینا و فلان انقد نگران میشه و قربون صدقشون میرع، اینم به شانسه چون منو بزور تحمل میکنه بچه منم مث خودمه🥺🖤

‌      دُنیایی دارکـ با آدمایی دارکـ تَر🖤

اره بخدا بعضیا دلشون سیاه به نوه و خواهرزادع اینا رحم نمیکنن، مثلا میریم خونه مادرشوهرم بچم یکسالشه ...

جواب حرفت نباشه کور شه

بیخیالش عزیزم

خودتم حرص نده....آدم پیش خدا عزیز باشه بنده کیه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
جواب حرفت نباشه کور شهبیخیالش عزیزمخودتم حرص نده....آدم پیش خدا عزیز باشه بنده کیه

اره بابا منم اولش خیلی حرص میخوردم ولی الان هم برام مهم نیست و کمتر میرم خونشون

‌      دُنیایی دارکـ با آدمایی دارکـ تَر🖤

محبتشون نخواستیم فقط مارو به حال خودمون بذارن سپاسگذاریم ازشون

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

مگه نمیدونی برادرزاده ی لر برای عمه ها جایگاه vip داره. کلا عمه های لرها یطرف،، عمه های بقیه دنیا یط ...

😂😂🌺👍

من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪