2777
2789
عنوان

ما هر وقتم میریم خونه عمه هام عین پروانه دورمون میچرخن🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 42 پست

۴ تا دارم بود و نبودنشون در یه سطحه:))

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

اره با مامانم خیلی خوبن کلا میدونی چیه مهربونن خیلی

خداروشکر

الهی سلامت باشن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یک عمه دارم که واااقعا خوبه دوستش دارم البته دوتابودن یکیش فوت شده

خدا حفظش کنه

من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪

خداروشکرالهی سلامت باشن

همچنین🌺

من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪

دور مامانت هم میگردن یا نه 😂برخوردشون با مامانت مهمه

با مامانشون مهربونن ک با اینام هستن اخه من خودم تو خونواده شوهرم مادرشوهرم از اول با من لج بود با بچمم لجه

‌      دُنیایی دارکـ با آدمایی دارکـ تَر🖤

عمه ی من قلبمه مهربونه عزیزمه، 

خاله هامو حسی بهشون ندارم اصلا  یک مقداری دوسشون دارم فقط

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
با مامانشون مهربونن ک با اینام هستن اخه من خودم تو خونواده شوهرم مادرشوهرم از اول با من لج بود با بچ ...

آره اینم یه حرفیه

من نمیدونم از بدجنسی و نفرت چی عایدشون میشه جز یه قلب سیاه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه های خودم دوتا عمه دارن یکیشون با من دشمنه با بچه هام دشمنه

یکسشون بامن خوبه عاشق بچه هامه، بچه هامم عاشق عمشونن  مادرانه دوسشون داره

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
عمه ی من قلبمه مهربونه عزیزمه، خاله هامو حسی بهشون ندارم اصلا یک مقداری دوسشون دارم فقط

خدا حفظشون کنه