2777
2789
عنوان

بچه ها چطونه چرا همتون ناراحتید

221 بازدید | 22 پست

همه سایت شده انرژی منفی خستم و خودشکی میکنم مامانم اینطورو بابام اونطوره شوهرم اینطور یکم اروم بگیرید دو دقیقه نفس بکشید✅️ فکر اساسی بکنید باور کنید این حرفا براتون مثل یه چاقو میشه که به یاداوری به خودتون به قلبتون ضربه میزنید :) بچه ها جون یادتون باش چیزی که عوضش نمکنید دارید انتخابش میکنید به هر دلیلی حتی اجبار 🌱 فکر اساسی کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم به شخصه وقتی خیلی بی حوصله ام میام اینجاچند روزه بی حوصله ام همش میام اینجاشاید آدمای دیگه ه ...

منم وقتی بی حوصله وتنهام میام اینجا ! دیگ نهایتا بخوام چیزی سرچ کنم ..درکل حالم خوب باشه نزدیک گوشی نمیشم

👀👀

میخوای وضعیت منو بدونی

یه دختر 25 ساله هستم با یکی وارد رابطه شدم حدود 4 ماه پیش و همون اول گفتم که فقط چهار ماه برای آشنایی وقت داری و تکلیف رابطمون مشخص بشه

ادعای ازدواج و دوست داشتن و عشق و عاشقی داشت 

ولی الان که عیده نه اینکه اقدام نکرد اینم بگم که وضعیت مالی خوبه داره بلکه بهونه هم آورد حتی تلاش هم نکرد واقعا من هنگ شدم 

اخه نوشتی ی فکر اساسی بکنیدنهایتا یا باید طلاق بگیرن یا مشاوره برن یا همون خود ..کشی و فلانراه اساسی ...

طبق تجربه من گاهی هیچ راه حلی نیست باید صبر کنی اذیت بشی تا یه راهی باز شه گاهی نمیشه راهی خلق کنی گاهی زمانه که مشکلات رو حل میکنه با کمرنگ