2777
2789

و تو رو دروایسی چون طرف بهترین دوستتون بوده و مبلغشم زیاد نبوده باشه از خیر پولتونو گذشته باشین ؟

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله هفته پیش همکارم پول گرفت ازم گفت طلبکار دم درمونه قبول نمیکنه تا فردا صبر کنه تو برام ۱۰ تومن بزن من صبح میزنم به کارتت 

منم زدم که کارش راه بیافته اما اون اصلا به روی خودش نمیاره زنگ میزنم جواب نمیده پیامک میفرسته شرمنده ام میدم فردا 

یکی دو روز بعد باز میگه فردا میزنم فعلا شده ۸ روز همچنان دست من تو حناست

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

واقعن ؟ چقد بود ؟ گذشتی از پول؟

به واسطه یه جنسی مبلغی طی کردیم...بعد که تماس گرفتم گفت مگه نگفتی اونم عیدیت😑 مهمون من باش😑

جالبه من خودم فیک اون جنس رو استفاده میکنم اورجینالشو فراهم نتونستم بکنم

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
بله هفته پیش همکارم پول گرفت ازم گفت طلبکار دم درمونه قبول نمیکنه تا فردا صبر کنه تو برام ۱۰ تومن بز ...

ولی خب بهتون میدن حتمن شاید فعلا ندارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به واسطه یه جنسی مبلغی طی کردیم...بعد که تماس گرفتم گفت مگه نگفتی اونم عیدیت😑 مهمون من باش😑جالبه م ...

فدای سرت عزیزمم حداقل فهمیدی ک دیگه نباید با فامیل معامله ای چیزی کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیگه آشنا بودن چیزی نگفتم

فدای سرت حداقل بعدش میفهمی ک دیگه با آشنا معامله نکنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ولی خب بهتون میدن حتمن شاید فعلا ندارن

درسته ولی کارش خوب نبود بهم گفت یک روزه پس میدم 

منم از پول دکترم بهش دادم حالا میخوام ششم برم دکتر یهو گفت برو بستری شو چه خاکی تو سرم کنم باید بیافتم گدایی

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️