2777
2789

نه مهر دارم نه چادر نه هیچییی. بعد کلی سرچ تازه وضو یادگرفتم و وضو گرفتم دیدم هیچی نیست. حالا مهر ندارم چیکار کنم وای اه. چادر هم ندارم که

آفرین که برگشتی 

و اراده قوی داری 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چادر نپوش با روسری ومانتو بخون فقط موو بدنت نباید پیدا باشه

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

مهر نداری سنگ یا خاک تمیز بریز روی یه کاغذ روش سجده کن

چادرم نمیخوام لباست پوشیده باشه کافیه گردی صورت و دست ها تا مچ پوشیده باشه

چادر بهتره بپوشی و وقتی نامحرم باشه باید چادر گذاشت جوراب پوشید

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

چادر لازم نیست 

با بقیه چیزا هم میتونی رعایت کنی پوشش نماز رو 

به جای مهر سنگ یا خاک هم میتونه باشه 

من برگ هم شنیدم میشه مطمئن نیستم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

مهر نداری سنگ یا خاک تمیز بریز روی یه کاغذ روش سجده کنچادرم نمیخوام لباست پوشیده باشه کافیه گردی صور ...

اخه عزیزم الان نه سنگ هست نه خاک همه خوابن نمیشه برم بیرون. میگم روی سرامیک اتاقم میشه؟ 

چادر لازم نیست با بقیه چیزا هم میتونی رعایت کنی پوشش نماز رو به جای مهر سنگ یا خاک هم میتونه باشه من ...

نمیتونم برم بیرون که الان🥲 میگم روی سرامیک میشه؟ 

منکه تمکان نداره وضو یادم بره احتمالاقبلا هم بلد نبودی حالا چطور شد تصمیم چرفتی بخونی؟من سالهاس نمیخ ...

عزیزم همه چه بخوان چه نخوان کلاس سوم یادشون میدن. یعنی چی که قبلا هم بلد نبودم مگه میشه اخه. اونم توی کشور اسلامی و قوانین مدارس. من اینکه کدوم دست اول بوده رو یادم رفته بود

دیدم شب قدره گفتم بخونم