2777
2789

نی نی سایتیا گل کاشتین با شوهر کردنتون

همه یا طلاق گرفتین

یا در شرف شین 

یا خیانت میبینین 

یا دارین کتک میخورین 

یا شکنجه روحی میشین

یا دستکاری روانی میشین

یا هر روز دعوا 

هر روز یکی قهر

یا خسیسه یا خودشیفته

خداوکیلی چی بود این شوهر که خودتونو اسیرش کردین

اعصاب خودتونو مورد عنایت قرار میدین که چی بشه ینی میخوام بدونم اخرش که چی چطور میتونین با همچین موجودی زیر ی سقف زندگی کنین

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

اون لحظه که حالشون بده اینجا عنوان میکنن

شکر خدا لحظه های خوبم دارن 

دوستان ماما هستم

آدرس پیجم توی امضام هست

اگه دوست داشتین عضو بشین🎀🍓

حال و هوای پیجم قشنگه

😍

اگه بگید از نی نی سایت اومدین  ویزیت رایگان میکنم😍

اطلاعاتم شکر خدا خیلی خوبه

ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر زنها نیست نرهای ایرانی مثل حیوونن

خب اینها ک میدونن مرد ایرانی مثل حیوونه چرا شوهر میکنن 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂