2777
2789
عنوان

کج بودن پشت سر نوزاد 7 ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 19464 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم هی میچرخید ی طرفش صاف شده بود، هر چیم صاف میخوابوندم میچرخید ، ازون بالشایی ک دوستمون گفت خ ...

چندماهشه؟سرش کج شده بود؟دخترمن تو هشت ماهه خیلی وول میخوره اون بالشتا مال نوزاداکوچیکتر ننیست؟

پسر اول من سمت راست ی گردی بزرگ بود سمت چپ نبود بردم.دکتر مغز و اعصاب گفتم دوسالگی بیار بعد اومدم خونه با سر همه مقایسه کردم حتی خودم دیدم اون گردیو همه دارن 

و پسردومم الان کلا سرش کج و کولست اصلا از وقتی بچه دار شدم ی نفر ندیدم سرش کج و کوله نباشه

اللهم. صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم هدیه ب روح پاکت پدربزرگ عزیزم 
دقیقا.من ازکجا میدونستم مخصوصا بیست روزحالمونم  بعد ااز زایمان بده.تو همون بیست روز سرش کج.شد.پ ...

منم همون چند ماهگی فهمیدم پشت سرش کجه حتی مادرمم دید گفتم کجه گفت هیب رو بچه نذار یکم که بزرگتر شد موهاشو تراشیدم دیدم خیلی پشتش ضایع هست کلی غصشو میخورم الان 20ماهشه خوب نشده ولی نسبت به قبلش بهتره اون کجیه یکمی بهتر شده هر چی بزرگتر میشه فرمش قشنگ تر میشه زیاد ضایع نیست.چند تا تو نت خوندم به مرور که بزرگتر میشه سرشون بر میگرده حالت ار ثی که داشتن و گرد میشه.

عزیزم سر هیشکی صافو متقارن نیس من حتی از دکترشم خیلی میپرسیدم یه طرف سر پسرم انگا صافه یه طرفش برامده ولی خب این بخاطر این به چشممون میاد که خیلی دقت میکنیم والا من حتی پسرمو کچل که کردم یه نفرم نگفت سرش کجه

حساس نشو بخصوص که دخترم هس و موهای بلند روشو میپوشونه

دوقلوهای منم سرشون کجه دقیقا مثل عکسی که دوستمون فرستادن الان چهار ماهشونه از سه ماهگی متوجه شدم طرف خوابشونو عوض کردن برا پسرم یه خرده بهتر شده ولی دخترم ضایع هستش از دو تا دکتر هم پرسیدم گفتن فرم میگیره نگران نباش  ولی من همش نگرانم 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
خوب میشه نگران نباش.دخترمنم خیلی بد بود الان خوب شده اصلا معلوم نیست

انشالله، هر کی میبینه میگه سر بچه هارو چرا کجش کردی خیلی ناراحت میشم.دوقلوها اکثرا اینجوری میشن چون استخونشون خیلی نرمه منم اطلاعات نداشتم

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
انشالله، هر کی میبینه میگه سر بچه هارو چرا کجش کردی خیلی ناراحت میشم.دوقلوها اکثرا اینجوری میشن چون ...

اره بمنم میگفتن منم به حد مرگ ناراحت بودم همش طرف مخالف میخوابوندم اما شکرخدا خوب شد هرچی بزرگتر میشن سرشون گردتر وخوشگل تر وپرمو تر میشه. اصلا نگران نباش منم الکی این همه غصهواسترس کشیدم