2777
2789
عنوان

کج بودن پشت سر نوزاد 7 ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 19465 بازدید | 56 پست
الان دقیقا چند سالشه پسرتون ؟

دوستانی که این تاپیک رو‌میخونید ، اگه سر بچتون کج شد فقط تا یک سالگی فرصت دارید سر بچتون رو با کلاه مخصوص گرد کنید ،چون تا ۱۸ ماهگی سر سفت میشه و زمان از دست میره . حداقل ۶ماه زمان برای گرد شدن نیاز دارید . خوابوندن به یک سمت بعد ۶ ،۷ ماهگی دیگه تاثیر نداره و حتما برای کلاه مخصوص اقدام‌کنید . واقعا خیلی ناراحت کننده است این کجی ،منم فکر میکردم برطرف میشه ولی دو سالش شده و نشده ! دلم نمی خواد دیگه کسی زمانش رو از دست بده 😞😞😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوقلوهای منم سرشون کجه دقیقا مثل عکسی که دوستمون فرستادن الان چهار ماهشونه از سه ماهگی متوجه شدم طرف ...

سلام.

سر دخترتون صاف شد؟

دخترم ۴ماهشه متوجه کج شدن سرش شدم خیلی نگرانم

میشه بگید از چندماهگی فهمیدی؟ وازچندماهگیبهتر شد؟ یعنی الان تابلو ننیست؟دخترمنم همش به یک سمت عادت ک ...

سر بچتون خوب شد؟؟

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

پسر منم خیلی کج بود الان یکم بهتر شده ولی خوب نشده اگه از بالا نگاه کنی خیلی کجه ولی حالت عادی زیاد ...

پسر منم ۹ماهشه دقیقا مثل پسر شما از پشت یکطرف کج ب داخل از جلو ی طرف پیشونیش یکم برجسته تر البته پشت سرش از بالا دیدنی خیلی معلومه واقعا فکرش داره پیرم میکنه از دو ماهگی تااالان ب جهت مخالف میخوابونم ولی فرقی نمیکنه الان پسر شما چندسالشه و فرقی کرده ؟سرش گرد شده؟

پسر منم ۹ماهشه دقیقا مثل پسر شما از پشت یکطرف کج ب داخل از جلو ی طرف پیشونیش یکم برجسته تر البته پشت ...

سلام 9سالشه خیلی فرمش عوض شده ولی گرد و متقارن نیست  ولی دیه مشخصم نمیشه یا حساسیت من کمتر شده زیاد توجه نمیکنم 😅