2777
2789
عنوان

کج بودن پشت سر نوزاد 7 ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 19464 بازدید | 56 پست
دوقلوهای منم سرشون کجه دقیقا مثل عکسی که دوستمون فرستادن الان چهار ماهشونه از سه ماهگی متوجه شدم طرف ...

سلام،عزیزم نگران نباش، با بزرگتر شدن بهتر ميشن،فقط تا ميتوني جای خوابشون رو اون طرفی که صاف نیست بزار بخوابند،انشاءالله هر چه زودتر خوب ميشه، منم اين روزها رو.گذروندم ميدونم چی میکشی،ولی فقط.صبر و توکل به خدا کن،پسر من الان یکسالشه خدا رو شکر،خیلی از اون موقع بهتر شده،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام،عزیزم نگران نباش، با بزرگتر شدن بهتر ميشن،فقط تا ميتوني جای خوابشون رو اون طرفی که صاف نیست بزا ...

ممنونم عزیزم خدا کنه برا بچه های منم زود خوب شه خیلی تو چشم میزنه خودم هم ترجیح میدم نگاه نکنم عذاب وجدان  میگیرم ، خدارو شکر که پسرتون بهتر شدن .

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
پسر منم خیلی کج بود الان یکم بهتر شده ولی خوب نشده اگه از بالا نگاه کنی خیلی کجه ولی حالت عادی زیاد ...

سلام میشه بگید الان سر پسرتون خوب شد یا نه؟؟ اخه منم پسرم یکسالشه این مشکلو دارم

ببخشید الان سر پسرتون چطوره ؟بهتر شد ؟

یکم بهتر شده ولی از بالا نگاه کنی مشخصه .ولی مدل موهاش قارچی باشه بهتره.نمیدونم چرا بعضیا اصرار دارن میگن گرد گرد شده.یه نفر دیگه هم اطرافمون هست همسن پسرم همونم اینجوری ولی درست نشده.فکر کنم کلا مدل کلشون همینه دیگه😄دیگه باید باهاش کنار اومد😬