2777
2789

مادرشوهرم به سه تا بچه ی من توجه کنید به هر سه تاشون ۵۰ هزار تومن داده یعنی نفری نه ها به هر سه تاشون باهم

الان بنظرتون با این ۵۰ هزار تومن چیکار کنیم؟

بنطرتون خیلی زیاد نداده ؟

خیلی ناراحت شدم بخاطرش واقعا کاش یا عیدی نمیداد یا اگه میداد اینجوری نمیکرد بعد تازه اینم با منت داد خواهرم میگه الکی حرص میخوری عیدیه دیگه ولی من وقتی میبینم اون انقدر پولداره که نصف وسایل خونشون رو عوض کرد وسایل جدید خرید منم انتظار دارم عیدی بهتری بده به نوه های تک پسرش من با خواهر شوهرام رابطه ندارم نمیدونم به بچه های اونا چقدر داده ولی قطعا بیشتر داده 

بنظر شما الکی حرص میخورم؟ 

..

میتونی این آدم رو عوض کنی یا تغییر بدی؟ نه! پس حرص نخور و بیخیال باش 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره داری الکی حرص میخوری 

حرص بخوری پول زیاد میشه؟

حرص بخوری چی میشه؟جز اینکه اعصاب خودتو داغون میکنی و به مرور زمان آسیب میرسونی به خودت

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بنداز صدقه 🤦🏻‍♀️

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

ای خواهر

مال من که چندساله کلا نمیده و میزنن به اون راه خودشونو 

هرچی مادرشوهر پولدار تر خسیس تر

بذار نگه داره خرج دوا دکترش کنه بعدا

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

انتظار و توقعت خیلی بی جا هست اون به بچه عیدی داده دیگه حتا اگر در حد بستنی خریدن باشه این همه اعصاب خوردی و تیکه و طعنه پرونی کاملا بیخود هست داره که داره نوش جانش با عرض معدرت خیلی پرویی

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

اره بیخوده 

اختیار مالشو داره نمیخواد بده 

برا چی حرص میخوری 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵