2777
2789

بچه ها 4 تا خواهر شوهر دارم 3 تا جاری همه هم سلیطه و بدجنس ، حالا شوهرم گفته همه برای خرید لباس عروس و کفش و کیف و سرویس چوب و.... قراره بیان 😐

هر چی به شوهرم میگم بابا بیا هیچکسو نبریم خودمون دوتا بریم قبول نمیکنه. 

به خدا اون روز رفتیم خونه دیدم 9 نفر بودیم، یا اون روز رفتیم ماشین لباسشویی بخریم دقیقا همون مارک، مدل و رنگی که من برداشتم خواهر شوهرم یکی مثل همون برداشت. 

میخان بدترین جنس و مدل رو بردارن هی هم میگن داداش این گرونه، این زشته، تازه نظر منم اصلا نمیپرسن😐

من خواهرام گفتن نمی‌آیم مادرم گفته نمیام، چجوری بهشون بفهمونم که نیان؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من‌جات بودم ،خواهر ومادرمو هم میبردم ۰🤚😁

آخه مادرم نمیتونه بیاد، خواهرمم میگن خودتو دوتایی برید الان بهترین روزهاتونه، شاید بخواید حرف خصوصی بزنید ، شوخی کنید جلو ما راحت نباشید 

اول که از کجا میدونی همه شون بدجنسن عزیزم؟! 

تو که هنوز اونا رو نمیشناسی؟! 

دوم چرا انقد برات مهمه؟! 

هرکس یجوریه شوهرش دیگه حالا شوهره تو میخواد 

با همه بره خرید بزار بره توم کامل نظرتو بگو 

بگو من فلان چیزو برا خونه م میخوام همین هرکی هررر چقدر هرررررچی م گفت تو بگو من فلان چیزو میخوام تمام به شوهرت هم فقط بگو اینو هرررر کی هرررررچی گفت هیچی نگو فقط بلند به شوهرت بگو فلانی جان من فقط همچین چیزی برا خونه مون میخوام تمام 

بعدم حالا اونام برا خودشون بخرن چی میشه مگه؟! 

مگه قراره هر روز بری خونه شون یا تو خونه اونا زندگی کنی عزیزم؟! انقد حساس نباش 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
فامیل هستیم، از اونجایی که منو و شوهرم تا مرز طلاق بردن فهمیدم چه آدم هایی هستن

چجوری تا مرز طلاق رفتی عزیزم و الان میخوای بری خرید؟! 

مطمئنی همه فکراتو کردی؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
آخه مادرم نمیتونه بیاد، خواهرمم میگن خودتو دوتایی برید الان بهترین روزهاتونه، شاید بخواید حرف خصوصی ...

بگو بهشون خانواده شوهرت میان