2777
2789
عنوان

به خودم قول میدم عید سال بعد

248 بازدید | 22 پست

این ۵۵۵۵ مین پست من در نی نی سایت هست

به خودم قول میدم عید ۱۴۰۵ دانشجوی فیزیوتراپی باشم

تمام تلاشمو براش میکنم که شرایط الانم رو تغییر بدم و از شغلی که دوستش ندارم بیام بیرون 

قول میدم یه دختر شاد باشم یه هفت سین زیبا و خفن بچینم که داداشم مثل امسال نگه چهرت افسردس خیلی افسرده ای....

قول میدم یه درامد خوب داشته باشم بهترین لباسو واسه مامانم بخرم واسه خونه امون وسیله بخرم

قول میدم ورزشم رو حتما انجام بدم و اندامم روز به روز بهتر بشه

اخرین مورد رو نمیتونم به خودم قول بدم به تلاش من بستگی نداره فقط و فقط خدا باید بخواد 

خدایا ازت میخوام عید سال بعد با کسی که دوستش دارم تو رابطه باشم و باهم خوشبخت و شاد باشیم💓

عزیزان برام دعا کنید تو شبای قدر فراموشم نکنید... من همه تلاشمو میکنم امیدوارم خدا هم کمکم کنه دلم شاد باشه و زندگیم سر و سامون بگیره...تو ۲۴ سال عمرم شادی از ته دل نداشتم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا همین قولایی که تو بخودت دادی منم بخودم دادم..

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

با عشقم پول جمع میکنیم که سریعتر خونه بگیریم

آنلاین شاپمونو ب فروش عالی میرسونیم

ماشین میخریم 

دانشگاه تهران رشته مورد علاقم ب امیدخدا

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

بهش عمل میکنیم🥺

صد در صد🥰🥰❤

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

حتماااااز امروز تلاش و توکلت رو چند برابر کن😍

واقعا امیدوارم لطفا اگه ممکنه برام انرژی مثبتی که از تصمیماتتون میاد بفرستید رتبه ازمون های آزمایشیم از 1800 بیاد زیر 1000 قبولیم قطعی میشه

منم براتون کلی انرژی ارزو می کنم