2777
2789
عنوان

به خودم قول میدم عید سال بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 22 پست
الهی سال بعد این موقع پستمو لایک کنی و بگی رسیدی به خواسته های قشنگت دوست مهربونمبرای منم دعا کن سال ...

ایشالله

منم هدف بلند مدتم رفتن به آلمان هست

میخام فیزیوتراپی بخونم بعد تموم شدن درسم مهاجرت کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا امیدوارم لطفا اگه ممکنه برام انرژی مثبتی که از تصمیماتتون میاد بفرستید رتبه ازمون های آزمایشیم ...

هنوز کلی وقت هست که بهتر از اینام بشه عزیزم

منکه تازگیا شروع کردم بعد چند سال

برام دعا کن بتونم از پسش بر بیام

تمرکزم رو میزارم رو نهاییا ...واسه کنکورم زیست و فیزیکم قویه میتونم بالا بزنم مشکل اصلیم شیمی هست که اونم میخام همین شیمی ۱۱ و ۱۲ رو که واسه نهایی میخونم تستم واسش بزنم ..فقط تستای کنکور ۹۸ تا ۱۴۰۳ رو میخام بزنم و جامع های ازمون ازمایشی ها سال ها پیش...به نظرت خوبه این روش؟

هنوز کلی وقت هست که بهتر از اینام بشه عزیزممنکه تازگیا شروع کردم بعد چند سالبرام دعا کن بتونم از پسش ...

شیمی باید حتما از پایه باشه مثلا مسائل فصل 1 دوازدهم مستقیما به فصل 3 دهم ربط داره

بهتره تستی دهم رو کار کنی-کنکور ها رو هم بزنی خیلی خوبه ولی بهتره سنجش هم ثبت نام کنی

شیمی باید حتما از پایه باشه مثلا مسائل فصل 1 دوازدهم مستقیما به فصل 3 دهم ربط دارهبهتره تستی دهم رو ...

مرسی عزیزم

دهم رو در حد پیش نیاز بودن بلدم

و اینکه فکر میکنم وقت اینکه برم سراغ کتاب تست و این چیزا 

اگه واسه همه درسا همون تستا کنکور رو چن بار کار کنم خوبه؟تست ازمون ازمایشی ها رو هم به صورت تک درس و جامع هر وقت درسا رو تموم کردم میزنم

خوبه؟