2777
2789
عنوان

امروز تولدمه

50 بازدید | 4 پست

بابام حتی بهم تولدت مبارک نگفت چرا؟ چون یه بار بهش گفتم حق نداره جلو بقیه خوردم کنه و الان یک ساله که باهم حرف نمیزنیم

مامانم همش دنبال یه دلیلیِ که بهم گیر بده و حتی دیشب که ساعت دوازده شد هم به جای تبریک تولد کتکم زد و باهام کلکل میکرد. چرا؟ چون می خواست به جای وقت گذروندن با من که تک بچشم فیلم ترکی ببینه

کسی که دوستش دارم بهم حتی زنگم نزد درحالی که من چندماهه دارم برای تولدش برنامه ریزی میکنم

به احترام شب قدر جشن رو انداختیم فردا (فقط پنج نفریم من و خالم و بچه هاش و مامانم)

خالم فقط برای تولدم برنامه ریزی کرده چون میدونه افسردگی داشتم یه زمانی و میخواد یکم شادم کنه

هیشکی بهم محل نمیزاره تنها موندم تو اتاق الکی تو اینترنت میگردم 

از دیشب تا الان انقدر گریه کردم که سردرد گرفتم

حتی دوستیم ندارم که بخوام باهاش درد و دل کنم

واقعا خسته شدم ای کاش هیچوقت به دنیا نمی اومدم

حتی دیشب به مامانم گفتم اگه میشه برای تولدم غذای موردعلاقم رو درست کنه امروز دیدم غذای مورد علاقه ی بابام(مردی که نه به من و نه به مامانم محبت نمیکنه و نمیزاره ما برای عید جایی بریم) رو درست کرده

بهش گفتم چرا غذای موردعلاقم رو درست نکردی برگشت گفت حوصله نداشتم تنبلیم اومد

گفتم حداقل شام بزار غذا سفارش بدیم چون تو همیشه شام یا غذای پسمونده بابا رو بهم میدی یا کل غذا رو میدی بهش ببره سرکار و خودت یه نیمرو میخوری و یه کیک و شیر پرت میکنی تو صورتم گفت نه دوست ندارم ۱۰۰ تومن خرج کنم همین ناهار رو هرچیش موند میخوریم نموند بهت خرما و شیر میدم و منم دندونام درد میگیرن وقتی خرما می‌خورم 

من مامانم رو دوست دارم اما این رفتارش رو توی تولدی که ماه هاست براش برنامه ریزی کردم رو اصلا انتظار نداشتم

درسته بهم یه کادو تولدی داد که دوستش داشتم اما این رفتارش از فحش هم بدتره من توجهش رو میخوام نه پولش رو

ٖؒ﷽‌هرچـہ خـבا خواست هماט میشوב هرچـہ من آט خواست نـہ آט میشوב‌ٖؒ﷽

عزیزم تولدت مباااارکا باشد.    

ان شاا... تو زندگیت ب هر چیز  ک میخوای برسی و همیشه در صحت و سلامت در کنار عزیزات باشی و هر روز موفق تر از روز قبل باشی و عاقبت ب خیر بشوی و صد دو بیست سال عمر کنی.  

گلم از مامانت ب دل نگیر، آنم حتما خودش از چیزی ناراحت و بی حوصله است.

مامان ها خیلیییییی مهربون اند، هیچیییییی تو دلشان نیست.

عاشق بچه هاشون فقط‌ گاهی زبونشون تند و تیزه و اخلاقشان بد.

مامان منم روز تولدم رو دو ساله خراااب میکنه ولی من میدونم عاااااشقمه.

قربووووونش بشم  . .  .

تو هم ب دل نگیر.

در ضمن راجع ب کسی ک گفتی دوسش داری، عزیزم تجربه بهم ثابت کرده، برای بقیه هم آنقدر مایه بذار ک برایت مایه میذارند وگرنه هوا برشون میداره فکر می‌کنند کی هستند.

لیاقت تو خیلی بیشتر از این آدمه، خودتو دست کم نگیر.

تو لایق آدمی هستی ک عاشقت باشه ی عمرررر و قدرت را بدونه.

بابای منم تبریک نمیگه باید ناراحت باشم؟

سر این چیزا خودت ناراحت نکن

تولدت مبارک ممنون که به دنیا اومدی

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تولدت مباااارکا باشد. ان شاا... تو زندگیت ب هر چیز ک میخوای برسی و همیشه در صحت و سلامت در ...

مرسی عزیزم

آره مامانم خیلی مهربونه و برام کم نگذاشته اما خب امروز خیلی دلم توجهش رو می‌خواست ولی الان بهترم از دلم درآورد 

و مرسی عزیزم انشالله خودت و خانوادت هم هزاران سال عمر کنید

بابای منم تبریک نمیگه باید ناراحت باشم؟سر این چیزا خودت ناراحت نکنتولدت مبارک ممنون که به دنیا اومدی

مرسی عزیزم❤️