2777
2789
عنوان

غذای کپک زده رو میخورین

476 بازدید | 44 پست

لطفا اینکارو نکنین 

خیلی سرطان زاست 

خیلی میتونه باعث الرژی بشه 

من دانشجوی علوم پزشکیم استادم ب شدت رو این تاکید داشت ک باید کامل بریزیش دور 

میگفت حتی اگ ی میوه هم تو بین میوه ها کپک زده همه میوه ها رو باید ریخت دور 

حالا حداقل همون میوه رو بریزین دور ، حیفتون نیاد 

خطر ناکه اینکارا 

یکی تو تاپیک میگفت خیارشور کلی چیز سفید زده اون یکی میگفت باکتری مفیده اونا 😑 یکی میگفت سفیدا رو بردار سالمه بقیه ش بعدم من گفتم کپکه و اینا ، گفت نه همونو جدا کنه کافیه 😶 یی جور مطمئن انگار دکتری دارن قانعم نمیشن تا نگی بابا من برخلاف تو درسشو خوندم از دکتری کسی بپرس بعد بگو . شمام کپک میخورین ؟ 🤢

باید کل خیارشورا رو ریخت دور وقتی اینجوری میشن ، 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینایی که گفتی ..خیار شور مخصوصا همیشه میشورن‌میخورن ..خوب اوناییم میفروشن توخود قوطی کپک داره ماها متوجه نمیشیم فله ای میخریم میخوریم ..رب تو جعبه کناراش کپک میزنه استفاده میکنن ..دیگه خدا معجزه میکنه 😁😂من همین امروز خودم  آب پرتغال میگرفتم نصف طرف سالمش استفاده میکردم‌ دوتاش کپک داشت

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

ن دیه والا اسرافه ب خاطر ی میوه گندیده بقیش بریزیم دوراونم تو این قیمتای نجومی و دلار 100تومنی میدون ...

حداقل همون ی میوه رو ادم باید بریزه دور 

ب مرگ بگیریم ک ب تب راضی شین 😆

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

مضراتش چیه اگه مثلاً کپکشو جدا کنیم بقیشو بخوریم

کپک تو کل اون ماده خیلی پخشه، نه فقط اونحایی ک کپک زده، چون کپک ی ماده سمیه و بخوری میره تو بدنت ، نباید کل اونو بخوری  چون کلش زیاد کپک داره اگرچه تو نبینیش

اینایی که گفتی ..خیار شور مخصوصا همیشه میشورن‌میخورن ..خوب اوناییم میفروشن توخود قوطی کپک داره ماها ...

ادم نباید خودشو ب دردسر بندازه ، یهو ممکنه پیش بیاد خدایی نکرده 

ی سر مطب انکولوژیست برو ی چنتا افراد کچل در حال شیمی درمانی دیدی رعایت میکنی ایشالا 

ما خودمون رعایت میکنیم و ندیدم واقعا مگ اینکه میوه رو زیاد بخریم زیاد بمونه تو یخچال یا هوای ازاد اینا  یا خیارشور بمونه 

قضیه این پنیرای کپکی چیه؟ اینام مضره؟

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

اونی که تو خیارشوره، کپک نیست، یجور باکتریه و حطرناکم نیست. بعدم اگه میوه کپک زد، باید اون میوه فقط دور انداخته بسه چون سموم قارچی تو بافت اون میوه رفته به بقیه میوه ها ربط نداره. استادتون اشتباه کردن

نمیگفتیم ما نمیخوردیم کل غذا رو میرختیم بیرون 

سلامتی از همچی مهمتره 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

از سلامتیت ارزشش بیشتره؟

هستن ادمایی سال به سال میوه به چشم نمیبینن بعد دلشون خوش باشه سالمن؟ 

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم