2777
2789
اخه چون بچن پسره میترسم یاد بگیره یکی دیگه چون دوسش دارم دلم میسوزه انقدر برای ما زحمت میکشه بعد بخا ...

.

با نماز نخوندن اون دنياش خراب نميشه

هزار تا فاكتور هست براي سنجش اعمال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگید چیکار کنم که خودم نماز خون بشم بعد همسرم ...خیلی دوس داریم بخونیم ولی دو روز میخونیم بعدش ...

ماهم هی شل کن سفت کن میکردیم ولی دیگه تصمیم گرفتم که دیگه قطعش نکنم به خودم قول دادم. با شوهرمم صحبت کردم که گفتم نمیخوام یه روز بشه که دیر باشه بگم ای کاش میخوندم.رو اونم تاثیر گذاشت گوش شیطون کر میخونه جدی تر از قبل

❄❄میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی😘

اصلللللللللا اصرار و اجبار نکن😒

همین که خودت میخونی خیللللی خوبه و میبینه و متوجه اشتباهش میشه 

اصلا باهاش در این مورد بحث و دعوا نکن لج میکنه

اگه هم چیزی میخای بگی با ملایمت و مهربونی بگو...

حالا که اعتقاد داره خودش

متوجه میشه و عقل و شعور داره

یک سری مسایل کاملا شخصی هست ، شما اگه خیلی این قضیه برات مهم بود باید تو اولویت میذاشتیش موقع انتخاب. من هم برام مهم بود که همسرم به دین اعتقاد نداشته باشه و اما اگه ببینم که بعدها به خاطر هر دلیلی دوست داره مثلا نماز بخونه به تصمیمش احترام میگذارم.

خدایا ، مردم کشورم را از قرن ۱۴ به قرن ۲۱ هدایت فرما پلیز!
میشه بگید چیکار کنم که خودم نماز خون بشم بعد همسرم ...خیلی دوس داریم بخونیم ولی دو روز میخونیم بعدش ...

اجبار کنید همسرتون ب شما شما ب همسرتون ۲۱روز بخونید بعدش خود ب خود میرین سمت نمازه.. موقع اذان مشغول هرکاری هسین ول کنید بریو وضو بگیرید بخونید فک نکن بعدا میخونم.

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️

منم نمازم یه مدت شل کن سفت کن بود، میخوندم ولی آخر وقت، اما الان به خودم قول دادم تا اذون میده سریع میرم نمازامو میخونم، اینجوری خیلی خوبه، اصلا احساس میکنی به ساعتای روزت اضافه شده، نمازو که میندازی عقب همش یه قسمت از ذهنت مشغولش میشه
ده دقیقه هم که بیشتر وقت نمیگیره

بچه ها نگید ک بهش احترام بزار و اصن هیچی نگو و شخصیه. اون مسلمانه اون یک پدره الگو فرزندشه قدرت زنشه.و نمازم از واجبات وفرایض دینه. نخوندنش گناهه. میگید بزار خودش بخونه خب ب خودش باشع اصن نمیخونه اگه همسرش بگه بخونه شروع میکنه خوندن دگه کم کم خودش علاقه مند میشع  اگه نخونه اخرتش خراب میشه درست هرکی قبر خودش میزارن ولی امر ب معروف و نهی از منکر پ چیه.ما مسلمانیم نماز فرض دینمونه بدون نماز کارای نیکمون ک ب رضای خدا انجام میدیم  ب چشم نمیاد وقتی هنوز عبادت پروردگاری رو نمیکنی ک بخاطرش اون کارای نیک رو میکنی 

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️
یک سری مسایل کاملا شخصی هست ، شما اگه خیلی این قضیه برات مهم بود باید تو اولویت میذاشتیش موقع انتخاب ...

عزیزم امضات واسم سواله ؟؟ یعنی چی دقیقا

خداجونم حتی یه لحظه منو به حال خودم نگذار...عاشقتم همسری ...زندگیمی پسرم. تیکرم تولد پسرمه

پدر ومادر هرجور باشن بچه ام همینطور میشه متاسفانه بچه های الان نمیدونم چرا ولی تواین موضوع یکم سستن شاید مثل قبل متاسفانه نماز اهمیت نداره اینو بدونیم خانما خداانقدر به مانعمت داده که جاش داره که به وسیله نماز ازش تشکرکنیم اصلا نماز یعنی تشکر از خدا اینکه بخوایم در برابر معبود خودمون تعظیم کنیم خیلی سخته؟درمورد همسرتون نمیدونم چون تغییر دادن کسی خیلی سخته ولی مطمئنا شدنیه ولی خودتون چرا نماز خونین چون به احتمال زیاد یکی از اولویتهای خانواده تون بوده پس برای پسرتان وقت بزارید باهم مسجد برید ومثل یک دوست باهاش رفتار کنید مطمئنا از شما یاد میگیره انشالله همسرتون هم به این باور میرسن که نماز چقدر خوبه وبه آدم آرامش میده شما سعی خودتون روکردین پس به گردن شما چیزی نیست و این روهم بدونین خیلی هم نباید حالت گیر دادن باشه 

برای همسایه ات نور آرزو کن بیشک حوالیت روشنتر میشود