2777
2789
عنوان

خیانت

129 بازدید | 15 پست

دوستم بهم گفت که مادرش بدون باباش اومده اینجا

پدره خودش شهر دورتریه

و گفت فهمیده که مادرش به یه مرد حدودا پونزده بیست سال کوچیکتر از باباش اشنا شده و دوست شدن که خودشم مرده رو میشناسه ، باهم بحثشون شده مادره هم لج کرده یسری پولای دختره رو از کارت خارج کرده

دختره هم همینطوری مونده ویلون و سیلون

باباعه ۵۹ سالشه

مادره هم ۴۴ ایناا

گفتم شاید بواسطه سن بابات رابطه نمیتونه داشته باشه اینم اینجور میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریدم تو همچین خانواده ایدلم به حال دوستت سوخت 🥲

دوستم خودش تنها زندگی میکنه

اصلا گفت برام مهم نیست بعد گفت مادرم سه ساله اینجوره حتی اگر بابام از کار افتاده باشه باز من هم که جوونم دارم تحمل میکنم اون چشه

میکه مامانم ملی طلا جواهرات هم داره میترسم کسی بیاد اینو بدزده طلا و خودشو باهم بکشن بالا

معلوم شد دیگه پسره بخاطر پول با مامانه اس 

مامانه هم تنوع طلبه 

خیانت توجیهی نداره اینکه شوهرش ۱۵ سال ازش بزرگتره دلیل نمیشه بخاطر رابطه بره خیانت کنه 

🦋✨️

دوستم خودش تنها زندگی میکنهاصلا گفت برام مهم نیست بعد گفت مادرم سه ساله اینجوره حتی اگر بابام از کار ...

همچین مادر تنوع طلبی اصلا لازم نیست راجبش فکر کرد تا بخوای نظر بدی... اینجا فقط دوستت مهم بود که چون کانون خانواده درست حسابی تعهد و ارامش در کنارشون رو نداره واسش دیگه عادی شده و مهم نیست

همین

معلوم شد دیگه پسره بخاطر پول با مامانه اس مامانه هم تنوع طلبه خیانت توجیهی نداره اینکه شوهرش ۱۵ سال ...

اره تازه مادره خونه هم داره اونجا 

پسره هم جوون خوش خط و خال کمر راست

اصلا قابل قیاس با شوهر زنه نیس

مادرشم خدایی خوشگله

همچین مادر تنوع طلبی اصلا لازم نیست راجبش فکر کرد تا بخوای نظر بدی... اینجا فقط دوستت مهم بود که چون ...

اره بابا فقط دلش برا پدرش میسوخت 

دوستم هم گفت مادرم چندساله اینجوره اصلا و اینکه مشکلیم ندارم نوش جونش بذا رو پا هرکی میخواد بشینه

تازه زندگیشم ببینی میمونی توش والاچقدر همچیییزشون رده بالاسمادره اصلا انگار مرده نه شوهرش

حالم بدشد،آدم جونشو میده برای بچهاش بعد به خاطر یه عوضی عوضی تر ازخودش با دخترش بدرفتاری میکنه

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏