2777
2789
عنوان

دکتر زنانی که چن نفرو باهم تو نفرسته میشناسید

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 71 پست
نه من مطب رفتم، والا بیمارستان دولتی که اصلا نمیرم؛

خدایی زور داره مطب بری هزینه بیشتر بدی بعد چند تا چندتا باهم برید داخل.

دکترت رو عوض کن من تهرانم دکترم یکی یکی ویزیت میکنه‌.

مطب دکترم هم میدون منیریه هم دولت آباد شهرری هستش.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا ندیدم با هم بفرستن داخل، میشه مگه؟ بشینی مشکلات خصوصیتو جلوی بقیه بگی؟

خوش به حالت که ندیدی🥲من تهرانم خیلی جاها اینطوریه؛ بعد حتی رفتم پیش استاد خودم که کلی سر کلاس از انسانیت و اینا گفته بود ولی واقعا حس بدی گرفتم همش حس میکردم که میخواد سریع منو از سر خودشوا کنه

ببین واقعا من نمیدونم اینارو کی دکتر کرده یا بعد دکتری علم فدای پول میشه واقعا منی که از اینترنت تحقیق میکنم دقیقتر از اینا تشخیص میدم وحتی چی استفاده کنم من رو پوستم یه چیزی شبیه جوش زیر پوستی در میومد بعد سرش عین اینکه ته سیگار بزنی میسوخت خدا شاهده ۳ سال کل دکترا کل آزمایشات رفتم یه نادون تشخیص نداد خودم از اینستا پیدا کردم مریضی اسمش چیه درمانش چیه فقط بلدن کلی آزمایش و سونو رادیولوژی و از اینا کنن خرج بندازن رودوش مریض

واای نه بابا.اینهمه پول بده بازم چند تا چندتا بری تو خیلی زور داره.ولی من پیش دکترم که میرم یکی یکی ...

آره واقعا آدم حرصش میگیره.حریم خصوصی بیمار باید حفظ شه ولی من هیچ پزشک زنانی رو ندیدم ی نفر یه نفر بفرسته داخل

خدایی زور داره مطب بری هزینه بیشتر بدی بعد چند تا چندتا باهم برید داخل.دکترت رو عوض کن من تهرانم دکت ...

شهر ری از من خیلی دوره ولی اگه خوبه میشه بگی منم برم؛ باور کن سه جا رفتم اینجوری بود دیگه چقدر عوض کنم🥲🥲

آره واقعا آدم حرصش میگیره.حریم خصوصی بیمار باید حفظ شه ولی من هیچ پزشک زنانی رو ندیدم ی نفر یه نفر ب ...

چرا دکتر من هستش به خاطر همون تعجب کردم.

آدم بیشتر منتظر میمونه ولی میدونه حریمش حفظ میشه و راحته.

اره منم یبار مطب رفتم، دو نفر دو نفر فرستاد /:منو هنوز رو تخت معاینه شلوارمو نپوشیده بودموسطش ی زن ح ...

عجیبه

البته من یه بار توی سونوگرافی این اتفاق برام افتاد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چه خوب خیلیا تعجب کردن تا حالا ندیدن همچین چیزی...من دیدم پنج شش نفر با هم میفرستاد تو یعنی کلا حرفا ...

من سه بار مطب مختلف دیدم تو تهران که اینجوری بود، اونم دکتر زنان که واقعا آدم خجالت میکشه حرف بزنه؛ واقعا خوش بحال اونا که براشون پیش نیومده

خوش به حالت که ندیدی🥲من تهرانم خیلی جاها اینطوریه؛ بعد حتی رفتم پیش استاد خودم که کلی سر کلاس از ان ...

منم تهرانم

و خیلی دکتر زنان رفتم

ولی جدا ندیدم چنین چیزی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اکثرا دکترایی ک نازایی رو درمان می‌کنند ه این صورت بیمار ویزیت می‌کنند ولی من کترم توی رشت هست و به صورت تکی معاینه می‌کنه

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
شهر ری از من خیلی دوره ولی اگه خوبه میشه بگی منم برم؛ باور کن سه جا رفتم اینجوری بود دیگه چقدر عوض ک ...

من از سال ۹۵ تحت نظر ایشونم و دو تا زایمان‌هامم خودش انجام داد الان باردارم بازم میرم اونجا.

اگر میدون منیریه بهت نزدیکه از مترو منیریه پیاده شی همونجا مطبشه.

دکتر دلسوز و مسئولیت پذیر و کاربلده.

سیده مونا محمدی هستش.