وای خیلی اعصابم خورده چرا دکترای زنان صد نفرو باهم تو میفرستن ، آدم خجالت زده میشه؛ چن ماهه که انواع مریضیای مختلف گرفتم اصلا اعصابم خورده انقدر تحت فشار بودم، ۹۰ درصد مواردم خودم بیماریمو تشخیص میدادم میگفتم وگرنه که نه گوش میدن به حرف آدم نه هیچی، آدم خودش استرس داره اینام حال آدمو بدتر میکنن، فقط میخوان سریع بدون شرح حال درست یه دارو بنویسن😭ای خدا من خیلی اعصابم خورد شده این مدت
دکتر هم زیاد میرم هم خانوادم میرن تا حالا هیچ جا ندیدم حتی دو نفر داخل بفرستن
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم
منم تهرانم ، سمت میرداماد قلهک باشه بهتره اما هرکجای تهران که باشه اگه خوب باشه میرم
اینکه من میگم گاندی جنوبی........دکتر نوشین نظری........سرچ کن....................از سایت دکتردکتر نوبت بگیر
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
وای اینکه خیلی وحشتناکه حیف پول ویزیت که بدی به همچین دکتراییخود خانوما نباید راضی بشن به این کار ا ...
همش بخاطر پوله
خداااااتومن درامد دارن
بازم حریصن. هرچی زودتر مریضا رو ویزیت کنن تعداد بیشتری رو در طول روز ویزیت میکنن و درامد هم نجومی میشه. وجدان کاری که ندارن. فقط پول رو میبینن. من که حلالشون نمیکنم پول ویزیتایی که دادم رو.
خیییییلی جاها و توی همه ی شهرها ازین دکترها هست
در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجهای ندارد...
من تهرانم، کامنتا رو ببین خیلیا این مشکلو دارن🥲🥲؛ خیلی از دکترای معروف که مطبشون شلوغه این کارو می ...
باورم نمیشه
حریم شخصی بیمار چی میشه
مگه آدم روش میشه مشکلاتشو پیش بقیه بگه
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم
سلام عزیزم میدونم این تاپیک جاش نیست ولی میشه بهتون درخواست دوستی بدم درمورد رشتتون
درخواست دوستی پذیرفته نمیشود این کاربری دست سه تا دوسته
یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم
سلام عزیزم، من مقطع فیزیوپاتم یه سال دیگه استاژر میشم ؛ هرسوالی دارید در خدمتم
ممنونم پس بهتون درخواست میدم
درخواست دوستی پذیرفته نمیشود این کاربری دست سه تا دوسته
یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم