2777
2789
عنوان

شیرازی های عزیز بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 43 پست
خداروشکر اگه ادرس رستوران و مرکز خرید و ...خواستید بگید در حدی که بلد باشم بهتون معرفی میکنم

رستوران خوب.با اگ خونه باغ دیدنی مثل خونه کاشانب ها یزدی ها داره بگین جاهای دیدنی کمتر دیده شده

رستوران خوب.با اگ خونه باغ دیدنی مثل خونه کاشانب ها یزدی ها داره بگین جاهای دیدنی کمتر دیده شده

رستوران های دوکوهک که توی باغن خیلی خوبن 

خانه زینت الملوک

باغ ارم

باغ عفیف اباد

باغ نارنجستان ایناهمش توش خونه های قدیمیه خیلی قشنگن

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رستوران های دوکوهک که توی باغن خیلی خوبن خانه زینت الملوکباغ ارمباغ عفیف ابادباغ نارنجستان ایناهمش ت ...

واقعن قشنگ شیراز .ادم های خیلی خوبی ام داره.ادم دوس داره تهران ول کنه بیاد اینجا زندگی کنه

واقعن قشنگ شیراز .ادم های خیلی خوبی ام داره.ادم دوس داره تهران ول کنه بیاد اینجا زندگی کنه

تشریف بیارید😅

شیراز و اصفهان و رشت شهراییه که ادم بعد از رفتنش از اونجا یه تیکه از وجودش جا میمونه

تشریف بیارید😅شیراز و اصفهان و رشت شهراییه که ادم بعد از رفتنش از اونجا یه تیکه از وجودش جا میمونه

دقیقا.کاش فامیلی اینجابود ادم میموند یا خواهربرادرادم اینحا قسمتشون میشد خوشبحالتون

از اصفهانم حتما بازدید کنید بسیار زیباست🌸

اصفهان خیلی زفتم رشت گیلان شمال کشور مرکز رفتیم تا7شیراز بعد میریم جنوب .ولی من هیچ جا مث شیراز ندیدم مهمون نوازیشون بینظیره

میفهمن مسافرین حتی جای پارک مزدن ب ادم.توپارک واقعن بعد اذان کلی شام شیرر کردن باهامون.خوشم اومد.احتمالا تواردیبهشتم بیایم.چون اینجا میگن اردیبهشت شیراز بی نظیره.و دراخر ی قسمت ییلاقی کوهستانی جنگلی ک بشه کمپ زد توشیراز بگین بهمون

اصفهان خیلی زفتم رشت گیلان شمال کشور مرکز رفتیم تا7شیراز بعد میریم جنوب .ولی من هیچ جا مث شیراز ندید ...

بله اردیبهشت عالیه

خارج از شهر فک میکنم جورگ سپیدان برا کمپه البته مطمئن نیستم

خواستید برید سپیدان پولاد کفم برید البته اگه برف داشته باشه پیست اسکیه