2777
2789
عنوان

شیرازی های عزیز بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 43 پست
شاهچراغ راستش خودمم خیلی وقته نرفتم ولی خیلی بهش ارادت دارم رومو هیچ وقت زمین ننداخته خیلی دوسش دارم ...

خداروشکر پس حتما میریم مرسی عزیزم خیلی خوب راهنمایی کردی سال خوبی داشته باشی😍💋❤️

اندَکی‌صَبر‌حَوادث‌روزگار‌می‌چرخند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نم نم بارون میادبرید حتما حافظیه و سعدیه و تخت جمشید(البته تخت جمشید یکساعت فاصله داره)انقدر شاعرانس ...

بخواییم خونه بگیریم کرایه ایی کجا بزیم هتل نه.خوته خونه حیاط دار 

باباخره سرده گرمه کاپشن لازم نیستشیرلزی ها خواعشن ی لحظه دزست جواب بدن

نه کاپشن لازم نیست 

تو زندگیت، هر وقت حس کردی که برای در یاد موندن،نیاز به یاد اوری داری،اجازه بده فراموشت کنن..
باباخره سرده گرمه کاپشن لازم نیستشیرلزی ها خواعشن ی لحظه دزست جواب بدن

مثل این ک اوتقدرا سرد نیس ک لباس خیلی گرم بیخوایم برداریم همون لباس بهاری در حد سویشرت و اینا با لباس تابستونه 

اندَکی‌صَبر‌حَوادث‌روزگار‌می‌چرخند
بخواییم خونه بگیریم کرایه ایی کجا بزیم هتل نه.خوته خونه حیاط دار

سایت دیوار بزنید

بعد اگه نبود از طرف دروازه قرآن اونجا وایسادن یه عده خونه کرایه میدن ولی از الان تو سایت دیوار بگردید

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

لباس گرم؟

اره

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
يه خونه ٣ خوابس والا خبر ندرم كجاشه پسرعمه شوهرم شيراز رفتوامد زياد داره گف براتون گرفتم بالاشهرش ام ...

خب خوبه دیگه امیدوارم بهتون خوش بگذره ما جنوبیا مسافرارو خیلی دوس داریم 🥰

اوکی از دیوارگرفتیم خیلیم عالی ممنون ک گفتی

خداروشکر اگه ادرس رستوران و مرکز خرید و ...خواستید بگید در حدی که بلد باشم بهتون معرفی میکنم