تکنیک تندخوانی و کوفت و زهر مار رو ولش کنین. اینا فقط شیادای اینستاگرامی ان. به عنوان کسی که شیش تا کتابو که هرکدوم بیشتر از صد ص بودن رو توی یه روز خوندم میخوام بهت بگم تندخوانی چیه. در دوجمله بهت میگم. کلاس رفتن نمیخواد که ! اینم بگم که اون کتابارو واسه ی مسابقه ی کتابخوانی خوندم و از هر کدومش بیشتر از ۵۰ تا سوال دراوردم خلاصشو نوشتم و نظرم رو هم درموردش نوشتم. پس با دقت گوش کنید
اول ! اینکه هرچقدر بیشتر کتاب خونده باشی سرعتت میره بالاتر. پس کتاب زیاد بخونید
دوم ! تمرکز. اگه میخواید تمرکز داشته باشید اینکارارو انجام بدید
۱ گوجه و هرچیزی که توش گوجه داره رو نخورید
۲ اهنگ گوش نکنید
۳ پرتقال نخورید
۴ تا جای ممکن با گوشی کار نکنید
۵ بین الطلوعین نخوابید
۶ بعد از اذان دیگه کلا نخوابید
۷ شب زود بخوابید
۸ ماست نخورید
۹ دوغ که به هیچ عنوان نخورید
۱۰ قهوه نخورید
۱۱ چایی نخورید
۱۲ سرتون باد نخوره
۱۳ تا جای ممکن مرغ نخورید
۱۴ اگه به تمرکز فوری نیاز دارید یدونه نوافن بخورید
۱۵ گوشگیر بذارید. شاید متوجه نشید اما وقتی امواج صوتی که نمیتونید بشنوید وارد گوشتون نمیشن تمرکزتون بهتر میشه
سوم ! مهم ترینش همین سومیه. ببینین. بعضی وقتا یسری کتابا یجور آزاردهنده ای نوشته شدن. مثلا یه مفهوم یه جمله ای رو توی نصف ص با ادبیات مختلف تکرار کرده. اینجور مواقع کاری که میکنید اینه که از اون ص فقط ۴ یا ۵ جملشو میخونید. از بالا که دارین میخونین میاین پایین همینجوری از لابلاش چندتا جمله رو میخونین و رد میشین میرین صفحه ی بعدی. تا جایی این رو ادامه میدید که احساس کنید محتوای کسل کننده تموم شده و یه چیز جدید یه اتفاق جدید توی داستان داره میوفته. بعدش اون اتفاقه رو کامل میخونید. اگرم کامل متوجه نشدید اشکال نداره فدای سرتون لازم نیست صدبار بخونیش. رد شو برو. همینجوری تا آخر ادامه میدی. بعضی وقتا بعضی کتابا تهشونم مشخصه چی قراره بشه. یعنی مثلا ده ص آخرشو لازم نیست بخونی. یه وقتایی من خودم که دارم یه کتابیو میخونم اصن یه فصلشو رد میکنم کلا. چون محتوای تکراری و به درد نخوره. لازم نیست این اطلاعات اضافه رو بخونین فقط رد شین ازش. تندخوانی همینجوریه. توی کتابای درسی هم این اتفاق میوفته. یه جاهایی قشنگ معلومه داره چرت و پرت میگه یا مثلا توی یک بند یه جمله رو با ادبیات مختلف تکرار کرده. تو که لازم نیست همشو بخونی. همون جمله ی اول رو یاد بگیر و ازش رد شو برو.
اینم بگم که من هیچ کلاس خاصی نرفتم و این چیزی بود که خودم یادش گرفتم. اصن نیاز به کلاس رفتن نداره. فقط باید کتاب بخونین. هرچی بیشتر کتاب بخونین هم سرعتتون میره بالا هم دستتون میاد کجاها اضافس و لازم نیست بخونیدش. هفته ای حداقل سه تا کتاب بخونید