2777
2789
عنوان

چیکار کنم‌

42 بازدید | 5 پست

من یکیو دوست دارم پارسال اومدن خاستگاری بابام بد باهاشون برخورد کرد طوری که الان هر کسی دیگه بود اصلا یه دقیقه هم نمیموند و میرفت اونم فقط بخاطر اینکه از یه قوم دیگن و رو دستش چند تا خالکوبی داره بابام میگه من اینا رو نمیشناسم حرفی باهاشون ندارم تا چند روز پیش خواهرم باهاش حرف زده بود بابام گفته بود باشه بعد ماه رمضون بیان 🥲🥲

امروز غروب به مامانم گفتم با بابا حرف بزن بره تحقیق کنه پرس و جو کنه اگه بد بود میگم چشم پدرمه نگرانمه اما چرا نشناخته قضاوت میکنه صحبت کرده بازم بابام میگه نه کلاا میگه نههه 

آخه‌ چرا اینکارو میکنههههه 

من مطمئنم اگه باهاش حرف بزنه ازش خوشش میاد اما حتی حاضر نیست باهاش دو کلام حرف بزنه 😭

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍  کاربری دستِ یه ملته 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.