2777
2789
عنوان

امشب حالم خیلی بده

353 بازدید | 38 پست

سلام عزیزان نمایش روزه هاتون قبول باشه

من خیلی وقته فهمیدم منو شوهرم اصلا به درد هم نمیخوریم. تقاضای طلاق دادم و فقط نامه مشاوره مونده بگیرم و ببرم دادگستری

توی تاپیکهای قبیلیم هم یچیزایی از زندگیم نوشتم

اومدم خونه دخترمو خوابوندم بشینم دعا بخونم از راه اومده که بدو بیا تمکین کن منم گفتم امشب اصلا حرمت نگه دار و شب شهادت امیرالمومنین هست

شروع کرد به دری دری گفتن. گفت باشه پس نمیدی؟

منم گفتم آره امشب اصصصلا

میخواستم بشینم جوشن بخونم که اعصابمو ریخت بهم

نمیدونم چیکار کنم

یجورایی احساس گناه میکنم و نمیدونم چیکار کنم

خب آخه من چه گناهی کردم تو افتادی تو کاسه ام و بدبخت شدم

نمیخوامت و میخوام جدا بشم

حتی استرداد جهیزیه هم دادم و افتاد توی تعطیلات و ان شاالله هفته بعد جواب بیاد و جمع کنم برم خونه پدرم

زورکی دارم باهاش زندگی میکنم و خسته شدم 

بخدا ۵سال پیش که زنش شدم ۶۰ کیلو بودم و فرشته بودم بسکه خوشگل بودم و نزدیک ۵۰۰ تا خواستگار داشتم

حالا پیر شدم و وزنم شده ۵۰ کیلو و پژمرده شدم🥺😔

کسی هست بیاد یکم باهام درد دل کنیم سبک بشم😭

یخ بغض سنگین نشسته گوشه گلوم و نمیخواد راحتم کنه....😭

دوران عقد چرا توجه ندونستین مهم ندونستی ؟ دوران عقد دوران شناخت ها هست با چه مردی میخواین برین زیر یک سقف مهم هست این دوران عقد واسه خانما باهبجانات سپری نکنید بعد به چرا هاش میفتین اگ مهم ندونه یک خانم چندسال بعد یک بچه بی گناهم بیاره یک زندگی بشه هم خودش عذاب بکشه وهم بچه بیگناه اون موقعه عذاب هست هم واسه اون مادر هم واسه اون بچه بیگناه وارد عذاب یک زندگی بشه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوران عقد چرا توجه ندونستین مهم ندونستی ؟ دوران عقد دوران شناخت ها هست با چه مردی میخواین برین زیر ی ...

یکسال و هشت ماه عقد بودیم نقش بازی کرد و خودشو نشون ندادیکماه از عروسیم نگذشته بود شناختمش وقتی که فهمیدم ناخواسته و بخاطر خودخواهی اون باردار شدم و دیگه فایده نداشت

جند سال دوباره صبر کردم و دیدم دیگه نمیشه...

یکسال و هشت ماه عقد بودیم نقش بازی کرد و خودشو نشون ندادیکماه از عروسیم نگذشته بود شناختمش وقتی که ف ...

نه دقت نداشتین حواستون تمرکز تون رو شناخت ها نبوده حالا بعد تعطیلات برین پیگیر کارهاتون باشین ، بعد پرونده تون طلاق توافقی بوده؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

نه دقت نداشتین حواستون تمرکز تون رو شناخت ها نبوده حالا بعد تعطیلات برین پیگیر کارهاتون باشین ، بعد ...

هرکاری میکنم ایشون کنار نمیاد. مهمترین مشکلم خانوادش هستن که درسش میدن و اونم بله چشم قربان گوی اونا هست

ایشون که بخاطر مهریه و چیزای دیگه میگه طلاقت نمیدم

من درخواست طلاق دادم چون نمیخوامش

همینم مجبورم تمکین میکنم اگه نه اصلا نمیخوام یک ثانیه دیگه ببینمش

خو میدونی این وسط هم تو داری ضربه میخوری هم دخترت تازه اگه جدا بشید دخترت این وسط بیشتر ضربه میخوره ی فکر درست حسابی کنی ، ولی بنظر من برای دیگران میگم تا وقتی که هنوز مطمئن نشدید قراره تا اخر عمر زندگی کنید بچه درست نکنید اون این وسط بلا تکلیف میمونه شما که هر کدام میرید برا خودتون ولی بچه نباشه خیلی بهتره الانم سعی کن اول ی زندگی برا خودت درست کنی بعدا طلاق بگیری نری خونه پدرت تازه اونجا هم بدتر خونه شوهر باشه

نه دقت نداشتین حواستون تمرکز تون رو شناخت ها نبوده حالا بعد تعطیلات برین پیگیر کارهاتون باشین ، بعد ...

ینی یجورایی با یه گرگ ازدواج کردم! خودش میگه ها

میگه من گرگم و شیر گرگ خوردم!!!

چندبار بهم گفته الان اوله کاره عجله نکنه. انقد دوَلت میدم تا بچه ۷ سالش بشه ازت بگیرمش و برم!😭

نمیدونم چه گناهی کردم این اومد تو زندگیم...

هرکاری میکنم ایشون کنار نمیاد. مهمترین مشکلم خانوادش هستن که درسش میدن و اونم بله چشم قربان گوی اونا ...

خب شما اصلا راه اشتباه رفتین چون دلایل عسروحرج تون در پرونده دفاعی قوی نداره چون این دلایلی ک عنوان کردین مشاوره نامه عدم سازش نمیدن اونطرف هم رفتین اون اقا اگاه کردین از روند هدف تون