2777
2789
عنوان

امشب حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 38 پست
هرکاری میکنم ایشون کنار نمیاد. مهمترین مشکلم خانوادش هستن که درسش میدن و اونم بله چشم قربان گوی اونا ...

خب همینجوری هم بری دادگاه بگی نمیخوامش هم که نمیشه میگه برا چی نمیخوایش اووو اینقدر دردسر دارد

ینی یجورایی با یه گرگ ازدواج کردم! خودش میگه هامیگه من گرگم و شیر گرگ خوردم!!!چندبار بهم گفته الان ا ...

عزیزم کاری از دستم برنمیاد...فقط از خدا میخام دلتو آروم کنه و همونجوری بشه که میخای 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خو میدونی این وسط هم تو داری ضربه میخوری هم دخترت تازه اگه جدا بشید دخترت این وسط بیشتر ضربه میخوره ...

من اول ازدواجم هیچی از زندگی زن ا شویی نمیدونستم و با کلک خودش باردار شدم و نمیتونستم سقط کنم

الان هم پدرمادرم همممه جوره دورم هستن و میگن فقط طلاق بگیر و بیا اینجا

فوقش بعدش با مهریم یه خونه میخرم و میرم زندگی میکنم ولی با اون زندگی اصصصلا نمیشه

ازدواجتون عاشقانه بود یا سنتی؟به مرور زمان اینطور ازش تنفر پیدا کردی؟انشالا زودتر کارای جدا شدنت حل ...

سنتی بود و با دروغ و نقشه های خودش و خانوادش گود خوردیم

بسکه چشم و دهن پر کن بودن که همممه گول خوردن

چی بگم که از بیرون بقیه رو میکشه و از تو خودمو میکشه!

ممنون عزیزم برام دعا کن ان شاالله زود جدا بشم...

سنتی بود و با دروغ و نقشه های خودش و خانوادش گود خوردیمبسکه چشم و دهن پر کن بودن که همممه گول خوردنچ ...

برات دعا میکنم عزیزم، خیلی عاقلی و شجاعی که همچین حرکتی داری میزنی خیلیا هستن همچین جسارتی ندارن ماشالا بهت عزیزم❤️

ینی یجورایی با یه گرگ ازدواج کردم! خودش میگه هامیگه من گرگم و شیر گرگ خوردم!!!چندبار بهم گفته الان ا ...

شیر گرگ بگو ضعیف گیر آوردی شیر گرگ گیر باباش هم نمیاد بخوره 

اگه دخترش را میخاد بهش بده میدونم مادری ولی برا تو راحتره اون مرده میتونه بعدا جمعش کنه ولی تو اگه باز خواستی ازدواج کنی تازه میگن ی دختر هم دارد 

خب شما اصلا راه اشتباه رفتین چون دلایل عسروحرج تون در پرونده دفاعی قوی نداره چون این دلایلی ک عنوان ...

میدونم و با وکیل صحبت کردم گفت فقط باید توافقی جدا بشید

اونم میگه من یک ریال مهریه نمیدم 

من گفتم طوری نیس طلاقم نده

میرم خونه پدرم و مهریه و اجرت المثل و ... میگیرم ازت ببینم میخوای چیکار کنی

این حرف اصلا نزنید تا حالااا هیچ پدری نتونسته از بچه نگه داری کنه تا هفت سالگی پیش شما هست برای دل خالی کردن شما وترسوندن تون گفته  توجه نکنید پس چون بعد از این که بچه بالغ و از سنین طفولیت خارج میشن تصمیم این که با چه کسی زندگی کند با خود بچه هست که این سن بلوغ برای دخترا نه سال و پسرا هم پانزده سال هست

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

من اول ازدواجم هیچی از زندگی زن ا شویی نمیدونستم و با کلک خودش باردار شدم و نمیتونستم سقط کنمالان هم ...

عجب لاشی بوده 

خب بازم کنارت باشن خوبه

خوب مشکل اینجاس تو درخواست طلاق دادی مهریه فکر نکنم بهت تعلق بگیره من زیاد سر در نمیارم ولی شنیدم 

اون شاید میگه مهریه را ببخشه تا من طلاقش بدم اون وقت چی

شیر گرگ بگو ضعیف گیر آوردی شیر گرگ گیر باباش هم نمیاد بخوره اگه دخترش را میخاد بهش بده میدونم مادری ...

میدونم ولی دخترم این وسط گناهه و له میشه...

خودمم طاقت دوری بچمو ندارم...

اگ نه فوق العاده پدری هست

ولی شوهرم بچه براش مهم نیست...

این حرف اصلا نزنید تا حالااا هیچ پدری نتونسته از بچه نگه داری کنه تا هفت سالگی پیش شما هست برای دل خ ...

بله همینطوره و دخترم گاهی اوقات حرفش میشه میگه مامان میخوام پیش تو باشم و بغض میکنه...

میدونم و با وکیل صحبت کردم گفت فقط باید توافقی جدا بشیداونم میگه من یک ریال مهریه نمیدم من گفتم طوری ...

کامل نگفتن وکیله ونکات مهم اصلا اشاره نکردن ، اصلا توافقی حرفش یک خانم نباید بزنه در روند اجرای پرونده اقا خودش پیشنهاد میده که بیا توافقی جدابشیم بعد اون موقعه اون خانم باید تعیین کنه با چه شرایطی تعیین میکنه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

میدونم ولی دخترم این وسط گناهه و له میشه...خودمم طاقت دوری بچمو ندارم...اگ نه فوق العاده پدری هستولی ...

بازم یکی دوتا کن چاره ای نیس کاری هست که داره میشه بالاخره این وسط یکی لح میشه یکی نابود میشه همیشه که به مراد دل آدم نیس 

شوهرت از کجا هست