2777
2789
عنوان

پشت کنکور چهارصدوپنج

104 بازدید | 13 پست

سلام بچها من کنکوریه ۴۰۴ رشته انسانی بودم ولی خب بخاطر یسری مشکلات نتونستم خیلی خوب بخونم و رتبم بد شد:(

حالا میخوام پشت کنکور بمونم و سال بعد دوباره کنکور بدم ولی همه میگن اشتباه میکنی برو آزاد بخون 

منم میترسم دیگه

کسی هس اینجا ک بخاد پشت بمونه یا اگه تجربه موفق شدن دارین از پشت کنکور موندن لطفاااا بگید دلگرمیه برام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسانی ها

ایا کنکور رشته انسانی هم نیاز به فیلم اموزشی داره؟

کدوم کتابا برا کنکور هست

و اینکه کدوم کتابا نیاز به فیلم اموزشی داره و فقط تست و کتاب کافی نیست؟؟؟

کدوما فیلم داره و کدوما فیلم هاش ارزونتره؟ ماز قلم چی یا خیلی سبز

هزینه هم حداکثر 5 تا ده تومن باشه و قسطی بهتره

طرف هم انسانیه کلاس دهم

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

اسی جان منم انسانیم و سال دومه میخوام پشت بمونم به حرف کسی گوش نکن اگه بخونی حتما موفق میشی 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

ایشالا که موفق بشی و رشته ای که دوس داریو بیاری😍

مرسی عزیزم همچنین توام قشنگم

هیچ وقت امیدت رو از دست نده

به قول مولانا

کر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها

ره پنهان بنماید که کس ان راه نداند🌺

دَر‌هَیاهوی‌ِجَهان‌دَر‌خَلوَت‌ِخود‌گُمشُدِه‌اَم..🖤️

انسانی هاایا کنکور رشته انسانی هم نیاز به فیلم اموزشی داره؟کدوم کتابا برا کنکور هستو اینکه کدوم کتاب ...

بله انسانی برخلاف تفکر شما خیلی سخت هم هست 

درس های ریاضی و آمار ، فنون ، جامعه شناسی ، روانشناسی ، عربی، تاریخ ، جغرافی ، فلسفه و منطق و اقتصاد دروس کنکور انسانی هستن 

کتاب های ریاضی و آمار ، فنون ،  عربی ، فلسفه منطق و اقتصاد نیاز به فیلم آموزشی دارن حتما

فیلم آموزشی آنلاین خیلی بهتره از موسسه کلاسینو بخرید قیمتش رو اطلاع ندارم ولی بهترین اساتید مجازی رو دارن 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

انسانی هاایا کنکور رشته انسانی هم نیاز به فیلم اموزشی داره؟کدوم کتابا برا کنکور هستو اینکه کدوم کتاب ...

برای ریاضی و منطق و عربی و فنون فیلم های استادای برتر میاد بیرون اونارو دانلود کن نگاه کن الکی پول کلاس نده من خودم پارسال یعالمه هزینه کردم و اخرش هیچ( البته به تلاش خودتم بستگی داره)

ولی در کل بدون هزینه ی زیاد هم میشه رتبه خوبی بیاری 

بله انسانی برخلاف تفکر شما خیلی سخت هم هست درس های ریاضی و آمار ، فنون ، جامعه شناسی ، روانشناسی ، ع ...

این 9 درس چز کنکورن؟ تعدادش زیاده

ادبیات و فارسی رو نگفتی حذفه؟

پس کدوم درسا برا کنکور انسانی حذف شده؟

برا تجربی انگار همش حذف شده و کنکور نمیخواد مثل عربی فارسی دینی ادبیات و شاید زبان

این 9 درس چز کنکورن؟ تعدادش زیادهادبیات و فارسی رو نگفتی حذفه؟پس کدوم درسا برا کنکور انسانی حذف شده؟ ...

بله همشون دروس تخصصی انسانی هستن بله تعدادش بیشتر از تجربی هست ولی اگه بخونید راحت میشه 

ادبیات عمومی حذفه ولی ما ادبیات تخصصی هم داریم 

دروس عربی عمومی ، ادبیات عمومی ، زبان و دینی حذف شدن

نه تجربی هم فیزیک و شیمی و ریاضی و زمین رو دارن تو کنکور 

بله همشون دروس تخصصی انسانی هستن بله تعدادش بیشتر از تجربی هست ولی اگه بخونید راحت میشه ادبیات عمومی ...

اره فقط 5تا

انسانی 9 تا هست

تایخ و اینا هم برا انسانی حذف شده یا ندارن جغرافیا چی؟

یعنی عربی و ادبیات عمومیش حذف شده تخصصیش باید کنکور بدن؟

البته درسته تجربی کمتره ولی محاسباتی و برا خیلی از ما امکان نداره یاد بگیریم یا خیلی سخته چون حفظیاتی نیست و یادگیریه و پایه هم شاید باید قوی باشه

ولی انسانی رو میشه خوند وحداقل چند تا رو زد و با خوندن امکان پیشرفت تو خیلی از درسهاش  بیشتر از تحربیه

اره فقط 5تاانسانی 9 تا هستتایخ و اینا هم برا انسانی حذف شده یا ندارن جغرافیا چی؟یعنی عربی و ادبیات ع ...

تاریخ جغرافیا هستن داخل کنکور

بله فقط تخصصی هاشون

دروسی که نوشتم باید فیلم ببینید کاملا یاد گرفتنی هستن نه حفظی