2777
2789

مهم ترینش اینه الان اینجا نباشی

اینو ازکسی میشنوی ک تجربشو داشته قبلا جبهه نگیر

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط باید تلاش کنی 

به حواشی توجه نکنی 

تمرکزت فقط و فقط رو درست باشه همین

اشکالتو ، نقاط ضعفتو بفهمی در راستای درست کردنش قدم برادری 

همین

در نهایت هر چیزی به وقتش قشنگه...️ .🩷✨️

ب نظرم رتبه ها کنکور نابغن

ی عده رو فاکتور بگیر

حالا نمیگم کیا

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

دو رقمی نمیدونم اما یکی از اقوامم رتبه سه رقمی اورده 

رشته ریاضی ، راه و شهرسازی دانشگاه تهران 

الان لیسانس داره توی شرکت های دانش بنیان راه و شهر سازی کار میکنه 

کلی پیشرفت کرده

کلی درس خوند همشم تو کتابخونه

کل کتابارو جوییده بود 

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

ب نظرم رتبه ها کنکور نابغنی عده رو فاکتور بگیرحالا نمیگم کیا

اره واقعا باید باهوش باشی 

یه پسره بود با کم ترین امکانات اونم تو یه روستا که چوپونی هم میکرد رتبه۱ کنکور ریاضی شده بود

(((( کاربری دست دو نفره ))))

چرا غیر ممکن ؟

رتبه اس دیگه، هرجورش هست . 

مونده به تلاش و برنامه ریزی با هر ضریب هوشی ای.

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

سال ۸۹ کنکور انسانی دورقمی شدم

ارشدم سال۹۵ ۱۲۰ شدم

پیوسته و منظم و باعلاقه خونرن

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️