2777
2789
عنوان

نوزاد که از خواب بیدار نمیشه

315 بازدید | 25 پست

سلام داداشم ۴ روزه دنیا اومده هرکاری میکنیم از خواب بیدار نمیشه حتی پشت پاش ضربه میزنم ک بیدار شه ولی نمیشه چیکار کنم دیگ بیدار شه از ساعت ۵ عصر خوابیده ۵ ساعته عادیه یا مشکلی داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه

بیدار بشه چیکار کنه؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یه لحظه ترسیدم. گفتم شاید چند روزه بیدار نمیشه . گفتم یعنی نفهمیدنه که ... شده.

داستان پند آموز: دو دوست به نامهای جعفر میرزا و حشمت خان، با هم قصد سفر کردند. اندکی که از روستا دور شدند، حشمت خان یک درخت را به جعفر میرزا نشان داد و گفت: بیا برویم زیر آن درخت و ناهار بخوریم. جعفر میرزا هم قبول کرد و با هم به زیر آن درخت رفتند و نشستند و ناهار خوردند.

اره هس زردی ۱۲ بود بیمارستان بستری بود امروز مرخص شد امروز ۱۲ بود

بچه ای که زردیش بالاست معمولا گیج وخواب الوده..مراقب باشین قندش نیفته. درحد یک قاشق هم که شده  ذره ذره شیربهش بدین

پارسا پسرمامان😍
شیر بخوره دیگه اگ نخوره قندش میوفته

بابا منم مامانم میگه حتی برا شیرتم بیدار نمیشدی

پشت گوشامو فشار میدادن بیدار بشم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○