2777
2789
عنوان

نوزاد که از خواب بیدار نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 25 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه تازه ۴ روزشه

بچه ۴روزه هر چقدر بیشتر بخوابه برای رشدش بهتره ..

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

عزیزم قدمش مبارک اشکال نداره زیر پاشو اروم ماساژ بده اروم بزن زیر پاش شیرشو بخوره زردی نداره خونه روخیلی گرم نکنین 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

حمام کردیم بعدش دیگ خوابید

بچه رو تو خواب آب نریزین روش خدایی نکرده سکته کنه 😱

بعد از حمام طبیعیه طولانی میخوابند

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.🛑درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🛑

اره هس زردی ۱۲ بود بیمارستان بستری بود امروز مرخص شد امروز ۱۲ بود

یه تیکه طلا ببندین به بالشتش مادرتون عرق کاسنی و شماره بخوره خواهرم میگفت یه قطره واسه زردی بچه میدن 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

حمام کردیم بعدش دیگ خوابید

جااااان استخوناش نرم شده راحت خوابیده بیدارش نکنین جاااان بخورمش الان بوی بهشت میده جای من بوش کن و ببوسش خدا حفظش کنه 🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم