2777
2789

نمیدونم چرا اینقدر وابسته ش شدم شاید چون بعضی وقتا خاص تر رفتار می‌کرد

ندیدمش از نزدیک تاحالا ولی هزار بار دلم براش تنگ شده... حس میکنم دوسش دارم...داره میشه سه ماه و هیچی مثل اول نیست

گریه م گرفته دیگ...

شماهم اینجور بودین؟🥲اصلا چی میشه ک یهو دیگ هیچی مثل اول نیست؟🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووم خیلی سخته دوساله تو همچین رابطه ایم 

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

فقط مواظب باش وابستگی بهت آسیب نزنه

بیشتر از اینکه هر شب با گریه میخوابم؟

من واقعا آدم ضعیفی نیستم ک بخواد کسی بگ گریه مال ضعیفاس 

ولی دیگه قلبم هزار تیکه شده...

بیشتر از اینکه هر شب با گریه میخوابم؟من واقعا آدم ضعیفی نیستم ک بخواد کسی بگ گریه مال ضعیفاس ولی دیگ ...

گریه مال ضعیفاس قبول ندارم این حرف

و قوی بودن همیشه خوب نیست

فقط بدون خودت مهمی خب خودت دوست داشت اول اولویت خودت باشه حال خوبت

نزار آسیب ببینی 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

نمیدونم بخدا

الان اونایی که همو ا نزدیک میبینن بعد چند برخورد میفهمن اشتباه کردن تو ندیده یکی رو از فاصله دور چطور دوس داری. شاید طرف زبون بازی کردی. تو  تصویری که ازش ساختی رو دوس داری و صد در صد با واقعیش فرق میکنه

گریه مال ضعیفاس قبول ندارم این حرفو قوی بودن همیشه خوب نیستفقط بدون خودت مهمی خب خودت دوست داشت اول ...

اره درست میگی خودم مهم ترم الان واقعا تموم زندگیم شده اون ولی من تموم زندگی اون نیستم..کار درست رو هم همون میکنه:))

الان اونایی که همو ا نزدیک میبینن بعد چند برخورد میفهمن اشتباه کردن تو ندیده یکی رو از فاصله دور چطو ...

نمیدونم واقعا دیگ ذهنم نمیکشه

فقط میدونم قلبم دیگ قلب سابق نیست با کوچکترین توجهی ک نمیکنه بدتر میشم روز ب روز

اره درست میگی خودم مهم ترم الان واقعا تموم زندگیم شده اون ولی من تموم زندگی اون نیستم..کار درست رو ه ...

دقیقا میدونی ما دخترا توی رابطه خیلی از خودمون میزنیم واسه طرف من خودمم خیلی از خودم بخاطرش گذشتم خیلی آسیب میبیینم چون احساساتی عمل می‌کنیم 

ولی پسرا چی اونا منطقی فکر می‌کنند ۸۰ درصد منطق ۲۰ درصد احساسات

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید