2777
2789
عنوان

وابستگی و دلتنگی تو رابطه از راه دور

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 43 پست
منم...مثلا عیده بخدادارم اشک میریزم همش

ارزششو ندارن منم پارسال اینطوری بودم 

ولی بعدن پشیمون میشی

الان فقط حس میکنم یکی قلبمو دارع مچاله میکنه واقعااااا حس میکنما

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارزششو ندارن منم پارسال اینطوری بودم ولی بعدن پشیمون میشیالان فقط حس میکنم یکی قلبمو دارع مچاله میکن ...

خیلی شبیه منی...ی لحطه حس کردم خودمی🥲🥲

قلب منم مچاله بود خب با این آشنا شدم گفتم همه چی درست میشه🥲

با همه این چیزا ولی بازم دوسش دارم

چقدرر آخه من احمقم💔💔💔

واقعا آدم ی جا کم میاره خب...انشاءالله خوش باشین..🥲

میگن کاش تا ذوقش هست بشه 

من ذوقش و داشتم ولی نشد 

الان شده که دیگه من اون ادمه قبلی نیستم من شکسم من داغون شدم 

من کلا با اون دختر فرق کردم 

خیلی از حسای قشنگم و از دست دادم 

نزار مثل من شی نزااار ادما ارزششو ندارن

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

میگن کاش تا ذوقش هست بشه من ذوقش و داشتم ولی نشد الان شده که دیگه من اون ادمه قبلی نیستم من شکسم من ...

واقعا همینجوره...ی روز دیگ اون حس قبل نیست

خیلییییی برام دعا کن...

خیلی شبیه منی...ی لحطه حس کردم خودمی🥲🥲قلب منم مچاله بود خب با این آشنا شدم گفتم همه چی درست میشه🥲 ...

اخه دردای متشابه ای رو تجربه کردیم 🫂💔

واقعا همینجوره...ی روز دیگ اون حس قبل نیستخیلییییی برام دعا کن...

اهوم الان اونم دوستم داره خیلی جدی برای بحث ازدواج میگه ولی نمیخام خیلی دوسش دارما دیوونشم ولی دیگه شوقی نیست 

دیگه نمیتونم دیگه تحمل ندارم میترسم

حتما عزیزم برات دعا میکنم 🙃❤️

اسی چند سالتونه؟

از این شبا زیاد هست...🥲

بشین منطقی فکر کن ببین چقدر براش مهمی همونقدر که حالشو خوب میکنی حالتو خوب میکنه؟ ارزش میدین به هم؟

اینجور روابط خودش به اندازه کافی سخت هست دوری و ...

اینکه بخواد هم دیگه رو هم اذیت کنید خیلی سخت ترش میکنه

اسی چند سالتونه؟از این شبا زیاد هست...🥲بشین منطقی فکر کن ببین چقدر براش مهمی همونقدر که حالشو خوب م ...

۱۹ سالمه

اون برا من خیلی مهمه

فکر کنم مهمم..نمیدونم 

اون حال منو خوب میکنه ولی بازم نمیدونم منم حالشو خوب میکنم؟🥲🥲

آره راست میگی میدونی منم زیاد حساسم و احساساتی..زیاد بهش زنگ میزنم ک فکر میکنم اعصابش خورد میشه 

۱۹ سالمهاون برا من خیلی مهمهفکر کنم مهمم..نمیدونم اون حال منو خوب میکنه ولی بازم نمیدونم منم حالشو خ ...

الان هنوز خیلی از شروع  رابطه تون نگذشته خوب همدیگه رو نمیشناسید هیجان زیاده زود از هم دلخور میشید کلا طبیعیه این چیزا ولی هر مشکلی هست همون جا راجبش صحبت کنید 

سر چیزایه الکی دعوا نکنید 

اگر باهم کنار بیاید یکی دو سال دیگه خیلی بهتر میشه 

یه تایم مشخص در طول روز بزارید برای صحبت کل روز وقت همو نگیرید زنگ و ویدئو کالم در حد نرمال باشه حتما

با همه اینا حواستم باشه چقدر طرفت قابل اعتماده خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد

الان هنوز خیلی از شروع رابطه تون نگذشته خوب همدیگه رو نمیشناسید هیجان زیاده زود از هم دلخور میشید ک ...

خیلی حرفاتون درسته ممنونم آره ی جاهایی اصلا نمیفهمم منظورش رو...اره باید تایم بذاریم اینجور نمیشه🥲مرسییییی ازتون